Header Ads Widget

Three Thousand Years of Longing (Film fantastic 2022) 3000 de ani de dorință Trailer și Detalii

Film dramă și fantezie online "3000 de ani de dorință" 2022 cu actorii Idris Elba, Tilda Swinton și Kaan Guldur. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Three Thousand Years of Longing".


Despre filmul 3000 de ani de dorință

Three Thousand Years of Longing este un film australian-american de fantezie din 2022, regizat de George Miller și co-scris împreună cu Augusta Gore. O adaptare a nuvelei "The Djinn in the Nightingale's Eye" de A. S. Byatt, filmul îi are în distribuție în rolurile principale pe Idris Elba și Tilda Swinton, alături de actori precum Kaan Guldur, Alyla Browne, Nicolas Mouawad, David Collins, Angie Tricker, Jason Jago, Hayley Gia Hughes, Berk Ozturk și Aiden Mckenzie.


Filmul fantastic Three Thousand Years of Longing a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes 2022 pe 20 mai 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 31 august 2022, de către United Artists Releasing.


Sinopsis la filmul 3000 de ani de dorință

O savantă singuratică, aflată într-o călătorie la Istanbul, descoperă un Djinn care îi oferă trei dorințe în schimbul libertății sale.





Distribuție Actori în filmul 3000 de ani de dorință

Idris Elba, Tilda Swinton, Kaan Guldur, Alyla Browne, Nicolas Mouawad, David Collins, Angie Tricker, Jason Jago, Hayley Gia Hughes, Berk Ozturk, Aiden Mckenzie, Shakriya Tarinyawat, Aska Karem, James Dobbins Jones, Jack Braddy, Anna Adams, John Puckeridge-Webb, Hugo Vella, Amelia Patomaki, Sarah Houbolt, Randolph Fields, Pia Thunderbolt, Callum Moran, Tendai Dzwairo, Shane Miller, Tahlia Crinis, David Paulsen

Regizor
George Miller

Scenarist
George Miller, Augusta Gore

Genul filmului
Dramă, Fantastic, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
20 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 31 August 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Three Thousand Years of Longing titlul original

Este filmul 3000 de ani de dorință pe HBO Max

Din păcate filmul Three Thousand Years of Longing încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul 3000 de ani de dorință pe Netflix?

Din păcate filmul Three Thousand Years of Longing încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului 3000 de ani de dorință

Dr Alithea Binnie (Tilda Swinton) este un academiciană - mulțumită de viață și o creatură a rațiunii. În timp ce se află în Istanbul, participând la o conferință, se întâmplă să întâlnească un Djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul libertății lui. Aceasta prezintă două probleme. În primul rând, se îndoiește că el este real și, în al doilea rând, pentru că ea este o savantă a basmelor și mitologiei, cunoaște toate poveștile de avertizare despre dorințe greșite. Djinnul își pledează cazul spunându-i povești fantastice din trecutul său. În cele din urmă, ea este amăgită și își pune o dorință care îi surprinde pe amândoi.


Trailer la filmul "Three Thousand Years of Longing" 2022 3000 de ani de dorință


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii