Header Ads Widget

There Are No Saints (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "There Are No Saints" 2022 cu actorii Neal McDonough, Paz Vega și Ron Perlman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "There Are No Saints".


Despre filmul There Are No Saints

There Are No Saints este un film de acțiune, crime și thriller american-mexican regizat de Alfonso Pineda Ulloa după un scenariu scris de Paul Schrader. În film, un bărbat poreclit „the Jesuit - Iezuitul” este închis pentru o crimă pe care nu a comis-o. Când soția lui este ucisă, iar fiul său răpit și dus în Mexic, el elaborează un plan detaliat și periculos pentru a-și salva fiul și a răzbuna crima. În rolurile principale îi găsim pe actorii Neal McDonough, Paz Vega, Ron Perlman, Tim Roth, Shannyn Sossamon, Brian Cox, Tommy Flanagan, Karla Souza, José María Yazpik și Keidrich Sellati.


Filmul american de acțiune și suspans "There Are No Saints" este produs de companiile BN Films, Itaca Films, Latam Pictures și Open Window Productions și va fi lansat limitat în cinematografele americane și pe pe internet de Saban Films pe data de 27 iunie 2022.


Sinopsis la filmul There Are No Saints

Iezuitul este pseudonimul unui bărbat care a fost acuzat pe nedrept și a fost închis. Când iezuitul descoperă că soția sa a fost ucisă și fiul său răpit și dus în Mexic, el elaborează un plan complex și periculos pentru a-și salva fiul și a răzbuna moartea soției sale decedate.





Distribuție Actori în filmul There Are No Saints

Neal McDonough, Paz Vega, Ron Perlman, Tim Roth, Shannyn Sossamon, Brian Cox, Tommy Flanagan, Karla Souza, José María Yazpik, Keidrich Sellati, Horacio Garcia Rojas, Gary Carlos Cervantes, Rachel Noll James, Gustavo Sánchez Parra, Kristyan Ferrer, John Gilbert, Gabriel Santoyo, Álex Perea, Vincent Rivera, Brian Glanney, Robert Madrid, Arnulfo Reyes Sanchez, Jeff McNeal, Renzo Lewis, Michael Caden, Leticia Fabián

Regizor
Alfonso Pineda Ulloa

Scenarist
Paul Schrader

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
27 Mai 2022 limitat ]n cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
There Are No Saints titlul original, The Jesuit titlu alternativ

Este filmul There Are No Saints pe HBO Max

Din păcate filmul There Are No Saints încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul There Are No Saints pe Netflix?

Din păcate filmul There Are No Saints încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului There Are No Saints

Căutând să înceapă o nouă viață, un fost asasin poreclit Iezuitul (Jose Maria Yazpik) nu poate scăpa de păcatele trecutului său. Cu dușmani de ambele părți ale legii, nu are încotro decât să se întoarcă când singurul său fiu este răpit de un șef de cartel nemilos (Ron Perlman). Nu se va opri de la nimic pentru a-și salva băiatul în acest thriller de acțiune de la scriitorul filmului TAXI DRIVER.


Trailer la filmul "There Are No Saints" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii