Header Ads Widget

The Valet (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "The Valet" 2022 cu actorii James Cosmo, Rachel Daigh și Neb Chupin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Valet".


Despre filmul The Valet

The Valet este un film american de comedie romantică regizat de Richard Wong și scris de Rob Greenberg și Bob Fisher. Este un remake al filmului francez La Doublure (2006) de Francis Veber. În film joacă actorul Eugenio Derbez în rolul unui valet care este angajat să se întâlnească cu o actriță (Samara Weaving) care încearcă să acopere o aventură. În alte roluri îi găsim pe actorii Samara Weaving, Max Greenfield, Betsy Brandt, Carmen Salinas, Amaury Nolasco, Carlos Santos, Marisol Nichols, Tiana Okoye și Diany Rodriguez.


Filmul american de comedie "The Valet" este produs de companiile 3Pas Studios și Pantelion Films, și este programat să fie lansat în America pe Hulu și în restul lumii pe Disney+ pe data de 20 mai 2022.


Sinopsis la filmul The Valet

O vedetă de cinema are o aventură cu un bărbat căsătorit. Întâlnirea ei cu bărbatul este însă fotografiată. În fotografie este și valetul de parcare al unui restaurant din Beverly Hills. Pentru a-și proteja reputația înainte de lansarea noului ei film, actrița îl angajează pe valet pentru a poza în iubitul ei.





Distribuție Actori în filmul The Valet

Eugenio Derbez, Samara Weaving, Max Greenfield, Betsy Brandt, Carmen Salinas, Amaury Nolasco, Carlos Santos, Marisol Nichols, Tiana Okoye, Diany Rodriguez, John Pirruccello, Ravi Patel, Joshua Vasquez, Alex Fernandez, Noemi Gonzalez, Milena Rivero, Michael Mourra, Noah Ayden Hernandez, Josh Warren, Samantha Neyland, Marian Lee, Dariana Alvarez, Marcenae Lynette, Jonathon Pawlowski, Katie Carpenter, Courtney Cavanagh, Yurel Echezarreta, Rolando Fernandez, Chris Gann

Regizor
Richard Wong

Scenarist
Rob Greenberg, Bob Fisher

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
20 Mai 2022 pe platforma Hulu și Disney+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Valet titlul original

Este filmul The Valet pe HBO Max

Din păcate filmul The Valet încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Valet pe Netflix?

Din păcate filmul The Valet încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Valet

În filmul „The Valet”, vedeta de cinema celebră în lume, Olivia (Samara Weaving) se confruntă cu un dezastru de relații publice când un paparazzi face o fotografie cu iubitul ei căsătorit, Vincent (Max Greenfield). Valetul muncitor Antonio (Eugenio Derbez) apare accidental în aceeași fotografie și este înrolat să pozeze în noul iubit al Oliviei ca o acoperire. Această viclenie a Oliviei îl aruncă pe Antonio în lumina reflectoarelor și a haosului neașteptat. În această comedie romantică, două lumi și culturi se ciocnesc, în timp ce atât Olivia, cât și Antonio încep să se vadă mai clar ca niciodată.


Trailer la filmul "The Valet" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii