Header Ads Widget

The Essex Serpent (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă online "The Essex Serpent" 2022, cu actorii Tom Hiddleston, Claire Danes și Hayley Squires. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Essex Serpent".


Despre serialul The Essex Serpent

The Essex Serpent este un serial de televiziune dramă britanic bazat pe romanul cu același nume al lui Sarah Perry, care este și creatoarea acestui serial. Serialul este scris de Anna Symon, regizat de Clio Barnard și îi are în rolurile principale pe actorii Tom Hiddleston, Claire Danes, Hayley Squires, Frank Dillane, Clémence Poésy, Dixie Egerickx, Michael Jibson și Lily-Rose Aslandogdu.


Serialul britanic dramă "The Essex Serpent" este produs de compania See-Saw Films și va avea premiera pe 13 mai 2022 pe platforma de streaming Apple TV+.


Sinopsis la serialul The Essex Serpent

Proaspăt văduvă, Cora se mută într-un mic sat din Essex, unde este intrigată de o superstiție locală conform căreia o creatură mitică cunoscută sub numele de Essex Serpent (Șarpele din Essex) s-a întors în zonă.



Poster The Essex Serpent (Serial dramă 2022)


Actorii principali în distribuția serialului The Essex Serpent

Tom Hiddleston, Claire Danes, Hayley Squires, Frank Dillane, Clémence Poésy, Dixie Egerickx, Michael Jibson, Lily-Rose Aslandogdu, Jamael Westman, Ryan Reffell, Steve North, Zoë Scott, Matt Brewer, David Streames, Deepica Stephen, Tommy French, Rebecca Ineson, Raul Fernandes, Darragh Cowley, Greta Bellamacina, Neil Harget, Law Ballard, Massimo Peluso

Regizori: Clio Barnard

Creatori: Sarah Perry

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 13 Mai 2022 pe Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The Essex Serpent titlul original

Producători: See-Saw Films

Distribuitor: Apple TV+

Țara: America

Este serialul The Essex Serpent pe HBO Max

Din păcate serialul The Essex Serpent încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Essex Serpent pe Netflix

Din păcate serialul The Essex Serpent încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Essex Serpent

Serialul „The Essex Serpent” o urmărește pe văduva londoneză Cora Seaborne (Claire Danes), care se mută în Essex pentru a investiga informații despre un șarpe mitic. Ea formează o legătură surprinzătoare de știință și scepticism cu pastorul local (Tom Hiddleston), dar când o tragedie lovește, localnicii o acuză că atrage creatura.



Trailerul filmului serial dramă "The Essex Serpent" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii