Header Ads Widget

That Dirty Black Bag (Serial western 2022) trailer și detalii

Serial western online "That Dirty Black Bag" 2022, cu actorii Dominic Cooper, Douglas Booth și Niv Sultan. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Somebody Somewhere".


Despre serialul That Dirty Black Bag

That Dirty Black Bag este un serial de televiziune spaghetti Western creat de Mauro Aragoni pentru AMC+. Are o distribuție de ansamblu condusă de Dominic Cooper, Travis Fimmel și Aidan Gillen. În alte roluri îi găsim pe actorii Douglas Booth, Niv Sultan, Guido Caprino, Christian Cooke, Paterson Joseph, Rose Williams, Zoe Boyle și Ivan Shaw.


Serialul format din opt părți a fost filmat în Italia, Spania și Maroc și este produs de companiile BRON Studios și Palomar. A avut premiera pe 10 martie 2022.


Sinopsis la serialul That Dirty Black Bag

O poveste de opt zile lungi descrie întâlnirea și ciocnirea dintre doi bărbați: McCoy, un șerif aparent incoruptibil cu un trecut întunecat, și Red Bill, un ucigaș murdar și taciturn prins într-o dorință de răzbunare care nu poate fi împlinită.





Actorii principali în distribuția serialului That Dirty Black Bag

Dominic Cooper, Douglas Booth, Niv Sultan, Guido Caprino, Christian Cooke, Paterson Joseph, Rose Williams, Zoe Boyle, Ivan Shaw, Eugene Brave Rock, Anna Chancellor, Aidan Gillen, Travis Fimmel, Lorenzo McGovern Zaini, Caroline Tillette, Ruby Kammer, Gaia Scodellaro, Veronica Alvarado Kraemer, Ian Lloyd Anderson, Lochlann O'Mearáin, Victor Calero, Jacopo Rampini, Nicolo Pasetti, Terry McMahon, Simon Delaney, Joshua Maynard, Matt Patresi, Richard Sammel, Simon Rizzoni, Sofia Pauly, Tim Daish, Rex Ryan, Maurizio Pulina, Hoji Fortuna, Alexia Murray

Regizori: Mauro Aragoni, Brian O'Malley

Creatori: Mauro Aragoni

Genul filmului serial: Dramă, Western, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 10 Martie 2022 pe platforma AMC+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: That Dirty Black Bag titlul original

Producători: BRON Studios, Palomar

Distribuitor: AMC+, TIMvision

Țara: America, Franța, Italia

Este serialul That Dirty Black Bag pe HBO Max

Din păcate serialul That Dirty Black Bag încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul That Dirty Black Bag pe Netflix

Din păcate serialul That Dirty Black Bag încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial That Dirty Black Bag

That Dirty Black Bag este un serial crud, epic și romantic despre partea întunecată a Vestului Îndepărtat. Povestea descrie ciocnirea de 8 zile dintre Arthur McCoy, interpretat de Dominic Cooper, un șerif incoruptibil cu un trecut zbuciumat, și Red Bill, interpretat de Douglas Booth, un vânător de recompense infam, solitar, cunoscut pentru că și-a decapitat victimele și pentru că le-a îndesat capetele într-o pungă neagră murdară, pentru că, după cum spune el, „Capetele cântăresc mai puțin decât trupurile”. Drama este un ecou și un omagiu adus western-ului spaghetti clasic, surprinzând ironia legendară a genului în timp ce îl revoluționează într-un mod modern pentru un public nou. Serialul vorbește despre vânători de recompense, bandiți și vendete sângeroase, suflete singuratice conduse de pasiuni atât de mari precum credința, iubirea și răzbunarea. În lumea That Dirty Black Bag, nu există eroi, nimeni nu este invincibil, iar prădătorii devin prada.



Trailerul filmului serial "That Dirty Black Bag" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii