Header Ads Widget

Spiderhead (Film acțiune Netflix 2022) Trailer și detalii

Film de acțiune sf produs de Netflix "Spiderhead" 2022 cu actorii: Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Spiderhead".


Despre filmul Spiderhead

Spiderhead este un film thriller științifico-fantastic american regizat de Joseph Kosinski și scris de Rhett Reese și Paul Wernick, bazat pe nuvela distopică „Escape from Spiderhead” de George Saunders. În film, în viitorul apropiat, condamnaților li se oferă șansa de a se oferi voluntari ca subiecți medicali pentru a-și scurta pedeapsa. Un astfel de subiect pentru un nou medicament capabil să genereze sentimente de dragoste începe să pună sub semnul întrebării realitatea emoțiilor sale. Filmul realizat de Netflix îi are în distribuție pe actorii Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Tess Haubrich, BeBe Bettencourt, Mark Paguio, Sam Delich, Joey Vieira, Daniel Reader și Ron Smyck. Filmările principale a avut loc în Australia, în timpul pandemiei de COVID-19.


Filmul american de acțiune "Spiderhead" este produs de companiile Conde Nast Entertainment, Grand Electric, Reese Wernick Productions și Screen Arcade, și este programat să fie lansat în România pe platforma de streaming Netflix pe data 17 iunie 2022.


Sinopsis Netflix film Spiderhead

Acțiunea filmului "Spiderhead" se petrece în viitorul apropiat, când condamnaților li se oferă șansa de a face voluntariat ca subiecți medicali în speranța de a-și scurta pedepsele. Când un prizonier devine pacientul de testare pentru un nou medicament capabil să genereze sentimente de dragoste, el începe să pună sub semnul întrebării realitatea emoțiilor sale și pornește să descopere adevărul.





Distribuție Actori în filmul Spiderhead:

Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Tess Haubrich, BeBe Bettencourt, Mark Paguio, Sam Delich, Joey Vieira, Daniel Reader, Ron Smyck, Stephen Tongun, Charles Parnell, Nathan Jones, Daniel Booko, Angie Milliken, Jane Larkin, Elke Hinrichsen, Rachel Forsyth, Angelo Montano, Mark Paguio, Ashleigh Lawrence, Sam Delich, Stephen Tongun, Regan Sharp, Jariah Travan, Ron Smyck, Elliot Chenery, Aykut Karacam, Wyomi Reed

Regizor: Joseph Kosinski

Scenariști: Rhett Reese, Paul Wernick

Genul filmului: Acțiune, Crime, Dramă, SF, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 17 Iunie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 17 Iunie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Spiderhead titlul original, Escape From Spiderhead titlu alternativ

Este filmul Spiderhead pe Netflix

Da, filmul Spiderhead este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 17 Iunie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Spiderhead

Doi condamnați care trăiesc într-o societate din viitorul apropiat se luptă cu trecutul lor în timp ce sunt blocați într-o unitate care le permite prizonierilor să-și reducă timpul de pedeapsă oferindu-se voluntari pentru experimente cu medicamente care modifică emoțiile, care sunt conduse de supraveghetorul închisorii Steve Abnesti (Chris Hemsworth). Deținutul Jeff (Miles Teller) vine să aibă grijă de un alt prizonier, Rachel (Jurnee Smollett), și încearcă să dejoace experimentele închisorii pentru a o salva.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Spiderhead (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Spiderhead (2022) cu actorii Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Tess Haubrich, BeBe Bettencourt și Mark Paguio și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii