Header Ads Widget

Rise (Film biografic 2022) Trailer și Detalii

Film biografic și sport online "Rise" 2022 cu actorii Uche Agada, Ral Agada și Jaden Osimuwa. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Rise".


Despre filmul Rise

Rise este un film american dramă sportivă biografică regizat de Akin Omotoso, după un scenariu scris de Arash Amel. Bazat pe povestea adevărată a trei tineri frați nigeriano-greci, care emigrează în Statele Unite și ajung la faimă și succes în cadrul Asociației Naționale de Baschet (NBA). Filmul îi are în distribuție pe noii veniți Uche Agada, Ral Agada și Jaden Osimuwa în cele trei roluri principale; cu Elijah Shomanke, Yetide Badaki și Dayo Okeniyi în rolurile de susținere în familie.


Filmul american biografic „Rise” urmează să fie lansat de Walt Disney Pictures ca film original Disney+ pe platforma cu același nume pe data de 24 iunie 2022. Filmul este produs de companiile Faliro House Productions, Walt Disney Pictures și Walt Disney Studios pentru serviciul de streaming Disney+.


Sinopsis la filmul Rise

Urmărește trei frați nigeriano-greci, crescuți din anonimat și trecuți în faima baschetului profesionist. Părinții Vera și Charles Antetokounmpo se mută în Grecia din Nigeria pentru a avea șansa la o viață mai bună pentru familia lor. Cuplul lucrează din greu pentru a-și asigura cei cinci copii, în timp ce realitatea deportării dintr-un sistem dificil de cetățenie amenință visele copiilor lor. Pentru a câștiga suficienți bani pentru a plăti facturile, familia lucrează împreună pentru a vinde suveniruri turiștilor din Atena. Când se ivește ocazia, frații Antetokounmpo își duc frustrările pe terenurile publice de baschet. Individual, își dau seama rapid că, deși nu au experiență în acest sport, sunt jucători talentați în mod natural. Cu ajutorul unui agent de talente, trio-ul decide să urmeze o carieră în NBA.





Distribuție Actori în filmul Rise

Uche Agada, Ral Agada, Jaden Osimuwa, Elijah Shomanke, Anthony Abiola, Yetide Badaki, Dayo Okeniyi, Manish Dayal, Taylor Nichols, Maximiliano Hernández, Pilar Holland, McColm Cephas Jr., Lina Patsiou, Jake Schwencke, Nicolas Politis, Chinua Baraka Payne, Babis Hawk Konstantinou, Ioannis Plas, Efthimis Chalkidis, Aaron Kingsley Adetola, Jahleel Kamara, Sotiria Gloustianou, Sarp Doga Celik, Aristeidis Koutsiaftis, Tassos Giannopoulos, Vasileios Stylianos Sotiropoulos, Eleftherios Platis, Alexandros Mylonas

Regizor
Akin Omotoso

Scenarist
Arash Amel

Genul filmului
Biografic, Dramă, Sport, Filme 2022

Data de lansare
24 Iunie 2022 pe internet pe platforma Disney+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Rise titlul original, Greek Freak titlu alternativ

Este filmul Rise pe HBO Max

Din păcate filmul Rise încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Rise pe Netflix?

Din păcate filmul Rise încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Rise

Publicul nu a văzut niciodată o poveste ca cea a familiei Antetokounmpos. După ce au emigrat din Nigeria în Grecia, Charles și Vera Antetokounmpo (Dayo Okeniyi și, respectiv, Yetide Badaki) s-au luptat să supraviețuiască și să își întrețină cei cinci copii, în timp ce trăiau sub amenințarea zilnică a deportării. Cu fiul lor cel mare încă în Nigeria la rude, cuplul era disperat să obțină cetățenia greacă, dar s-a trezit subminat de un sistem care îi bloca la fiecare pas. Când nu vindeau articole turiștilor pe străzile Atenei împreună cu restul familiei, frații - Giannis (Uche Agada) și Thanasis (Ral Agada) - jucau baschet cu o echipă locală de tineret. Întârziați la acest sport, și-au descoperit marile abilități pe terenul de baschet și au muncit din greu pentru a deveni sportivi de talie mondială, alături de fratele, Kostas (Jaden Osimuwa). Cu ajutorul unui agent, Giannis a intrat în draftul NBA în 2013 într-o perspectivă de lungă durată care avea să-i schimbe nu numai viața, ci și viața întregii sale familii. Și sezonul trecut, Giannis și Thanasis i-au ajutat să aducă formației Milwaukee Bucks primul lor inel de campionat din ultimii 50 de ani, în timp ce Kostas a jucat pentru campionii sezonului precedent, Los Angeles Lakers.


Trailer la filmul "Rise" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii