Header Ads Widget

Private Property (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Private Property" 2022 cu actorii Ashley Benson, Shiloh Fernandez și Logan Miller. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Private Property".


Despre filmul Private Property

Private Property este un film dramă thriller american regizat și adaptat de Chadd Harbold după un scenariu de Leslie Stevens din 1960. În rolurile principale îi găsim pe actorii Ashley Benson, Shiloh Fernandez, Logan Miller, Frank Whaley, Jay Pharoah, King Orba, Rosemberg Salgado, Leslie Stratton, Michael Lee Joplin, Adam Ashbach.


Filmul american thriller "Private Property" este produs de companiile Redwire Pictures, Black Magic și Carte Blanche, și a fost lansat pe 22 Aprilie 2022 la Festivalul Internațional de Film Fantastic Fantaspoa din Brazilia și pe 13 mai 2022 limitat în cinematografe și pe internet.


Sinopsis la filmul Private Property

Kathryn, o actriță care se luptă și o gospodină neîmplinită, se implică într-o relație cu noul ei grădinar, Ben. Pe măsură ce el îi oferă atenția și sensibilitatea de care ea tânjește, încep să se îndrăgostească unul de celălalt. Dar Ben nu este ceea ce pare.





Distribuție Actori în filmul Private Property

Ashley Benson, Shiloh Fernandez, Logan Miller, Frank Whaley, Jay Pharoah, King Orba, Rosemberg Salgado, Leslie Stratton, Michael Lee Joplin, Adam Ashbach

Regizor
Chadd Harbold

Scenarist
Chadd Harbold

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
13 Mai 2022 limitat în cinematografele din America și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Private Property titlul original

Este filmul Private Property pe HBO Max

Din păcate filmul Private Property încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Private Property pe Netflix?

Din păcate filmul Private Property încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Private Property

Acest thriller neo-noir tensionat și captivant parcurge linia fină dintre realitate și înșelăciune. Blocată într-o căsătorie cu un bogat producător de la Hollywood (Jay Pharoah, „SNL”), actrița Kathryn (Ashley Benson, „Pretty Little Liars”) se trezește atrasă de Ben, noul ei grădinar. Apoi, îl întâlnește pe Ed, milionarul excentric care tocmai s-a mutat în vecinătate, iar un grătar se transformă într-o petrecere de bețivi. Kathryn se trezește și descoperă că Ben și Ed au ascuns secrete și că casa ei -- și viața -- ar putea fi acum în mare pericol.


Trailer la filmul "Private Property" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii