Header Ads Widget

Nu îți face griji, dragă (Film thriller 2022) Don't Worry Darling Trailer și Detalii

Film thriller online "Nu îți face griji, dragă" 2022 cu actorii Florence Pugh, Harry Styles și Chris Pine. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Don't Worry Darling".


Despre filmul Nu îți face griji, dragă

Nu îți face griji, dragă (original Don’t Worry Darling) este un film thriller psihologic american regizat de Olivia Wilde. Scenariul a fost scris de Katie Silberman, bazat pe o poveste a lui Carey van Dyke, Shane Van Dyke și Silberman. Produs de New Line Cinema și Vertigo Entertainment, filmul îi are în distribuție pe Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll și Chris Pine.


Filmul american thriller "Nu îți face griji, dragă" este programat să fie lansat în Statele Unite pe 23 septembrie 2022, de către Warner Bros. Pictures. Filmul va fi difuzat pe HBO Max la 45 de zile de la lansarea sa în cinematografe.


Sinopsis la filmul Nu îți face griji, dragă

O gospodină din anii 1950 care trăiește cu soțul ei într-o comunitate experimentală utopică începe să-și facă griji că firma la care lucrează soțul ei și care a creat comunitatea sa plină de farmec ar putea ascunde secrete tulburătoare.





Distribuție Actori în filmul Nu îți face griji, dragă

Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Olivia Wilde, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith, Timothy Simons, KiKi Layne, Kate Berlant, Dita Von Teese, Asif Ali, Wylie Quinn Anderson, Monroe Cline, Anna Tenney, Sydney Chandler, Ari'el Stachel, Natasha Kalimada, Marcello Reyes, Charissa Kroeger, Kaleigh Krause, Trevor Hooper, Mariah Justice, Ali Starr Goebel, Kurt Scholler, Connor Ryan, Hal Rosenfeld, Michelle Ells, Nataly Santiago, Natasha Luna, Kate Ellie Fitzgerald, Brooke deRosa, Anthony Soto, Mario White

Regizor
Olivia Wilde

Scenarist
Katie Silberman, Carey Van Dyke, Shane Van Dyke

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 Septembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
23 Septembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Don't Worry Darling titlul original, Nu îți face griji, dragă titlul în română

Este filmul Nu îți face griji, dragă pe HBO Max

Din păcate filmul Nu îți face griji, dragă încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Nu îți face griji, dragă pe Netflix?

Din păcate filmul Nu îți face griji, dragă încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nu îți face griji, dragă

Alice (Florence Pugh) și Jack (Harry Styles) sunt un cuplu tânăr și fericit care trăiește într-o comunitate aparent perfectă în anii 1950, care este creată și plătită de misterioasa companie pentru care lucrează Jack. Când curiozitatea cu privire la natura muncii soțului ei o consumă, Alice ajunge încet să vadă imperfecțiunile comunității.


Trailer la filmul "Nu îți face griji, dragă" 2022 Don't Worry Darling


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii