Header Ads Widget

Mrs. Harris Goes to Paris (Film dramă 2022) Dna. Harris cucerește Parisul Trailer subtitrat și Detalii

Film dramă online "Dna. Harris cucerește Parisul" 2022 cu actorii Lesley Manville, Isabelle Huppert și Jason Isaacs. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Mrs. Harris Goes to Paris".


Despre filmul Dna. Harris cucerește Parisul

Dna. Harris cucerește Parisul / Mrs. Harris Goes to Paris este un film de comedie-dramă istoric regizat și produs de Anthony Fabian, după un scenariu de Fabian, Carroll Cartwright, Keith Thompson și Olivia Hetreed. Se bazează pe romanul Mrs. 'Arris Goes to Paris de Paul Gallico. În film, o femeie de serviciu văduvă din Londra anilor 1950 se îndrăgostește nebunește de o rochie Dior couture și decide că trebuie să aibă una a ei. În rolurile principale joacă actorii Lesley Manville, Isabelle Huppert, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo, Ellen Thomas, Rose Williams și Jason Isaacs.


Filmul "Dna. Harris cucerește Parisul / Mrs. Harris Goes to Paris" este o coproducție între America, Ungaria, Canada, Franța și Belgia și a fost filmat în totalitate în Budapesta. Este produs de companiile Moonriver Content, Superbe Films și Hero Squared, și este programat să fie lansat în Canada pe data de 15 iulie 2022.


Sinopsis la filmul Dna. Harris cucerește Parisul

Dna. Harris cucerește Parisul este povestea fermecătoare a unei menajere britanice aparent obișnuită, al cărei vis de a deține o rochie couture de Christian Dior o poartă într-o aventură extraordinară la Paris.





Distribuție Actori în filmul Dna. Harris cucerește Parisul

Lesley Manville, Isabelle Huppert, Jason Isaacs, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo, Ellen Thomas, Rose Williams, Roxane Duran, Christian McKay, Guilaine Londez, Anna Chancellor, Freddie Fox, Jeremy Wheeler, Delroy Atkinson, Harry Szovik, Barnabás Réti, Ben Addis, Balázs Csémy, Sarah Rickman, Murányi Panka, Dorottya Ilosvai

Regizor
Anthony Fabian

Scenarist
Anthony Fabian, Carroll Cartwright, Keith Thompson, Olivia Hetreed

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
15 Iulie 2022 în Canada

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Mrs. Harris Goes to Paris titlul original, Dna. Harris cucerește Parisul titlul în română

Este filmul Dna. Harris cucerește Parisul pe HBO Max

Din păcate filmul Mrs. Harris Goes to Paris încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dna. Harris cucerește Parisul pe Netflix?

Din păcate filmul Mrs. Harris Goes to Paris încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dna. Harris cucerește Parisul

În parteneriat cu Casa Dior, Mrs. Harris Goes To Paris spune povestea unei femei menajeră văduvă din Londra anilor 1950, care se îndrăgostește nebunește de o rochie Dior couture și decide că trebuie să aibă una a ei. După ce muncește, moare de foame și pariază pentru a strânge fonduri pentru a-și îndeplini visul, ea pornește într-o aventură la Paris, care va schimba nu numai propria ei viziune, ci chiar viitorul Casei Dior.


Trailer oficial la filmul "Dna. Harris cucerește Parisul" 2022



Trailer subtitrat la filmul "Dna. Harris cucerește Parisul" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii