Header Ads Widget

Metronom (Film românesc dramă 2022) Trailer și detalii

Film românesc dramă "Metronom" 2022 cu actorii: Mara Bugarin, Serban Lazarovici și Vlad Ivanov. Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Metronom".


Despre filmul românesc Metronom

Metronom este un film românesc dramă regizat de Alexandru Belc după un scenariu scris de el însuși. În film, o tânără de 17 ani află că iubitul ei va fugi definitiv din țară și decid să petreacă ultimele zile împreună. În rolurile principale îi găsim pe actorii români Mara Bugarin, Serban Lazarovici, Vlad Ivanov, Mihai Călin și Andreea Bibiri.


Filmul dramă românesc "Metronom" este produs de companiile Strada Film, Midralgar și Chainsaw Europe și a avut premiera internațională pe 24 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, urmând ca pe 23 Iunie 2022 să aibă premiera națională la TIFF începând cu ora 21:45, în Piața Unirii Open Air din Cluj.


Sinopsis la filmul Metronom

România, toamna anului 1972. Ana, o adolescentă de 17 ani, află că iubitul ei va fugi definitiv din țară în câteva zile. Cei doi îndrăgostiți decid să-și petreacă ultimele zile împreună.





Distribuție Actori în filmul Metronom

Vlad Ivanov, Mihai Călin, Andreea Bibiri, Alina Berzunțeanu, Alexandru Conovaru, Șerban Lazarovici, Ana Bodea, Mara Bugarin, Alin Florea, Alexandru Nedelcu, Mara Vicol, Andrei Miercure, Mihnea Moldoveanu, Marius Boboc, Pamela Iobaji, Eduard Chimac, Tiberiu Zavelea, Mariuca Bosnea, Claudia Soare, Briana Macovei

Regizor: Alexandru Belc

Scenariu: Alexandru Belc

Genul filmului: Dramă, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională: 24 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 11 Ianuarie 2023 în cinematografele franceze

Premiera în România: 23 Iunie 2022 premiera națională la TIFF începând cu ora 21:45, toamnă 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Metronom pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Metronom încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Metronom pe Netflix

Din păcate filmul românesc Metronom încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Metronom

București, 1972. Ana, 17 ani, visează la iubire și libertate. Într-o noapte, pe când petreceau cu prietenii, ei decid să trimită o scrisoare către Metronom, programul muzical pe care Radio Europa Liberă îl difuzează clandestin în România. Atunci sosește Securitatea, poliția secretă a lui Ceaușescu...



Trailer online la filmul românesc Metronom 2022


Trailerul filmului Metronom încă nu este disponibil, însă vă lăsăm mai jos un clip din film: Metronom new clip official from Cannes Film Festival 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii