Header Ads Widget

Invincibilul (Film istoric acțiune 2022) Medieval Trailer și Detalii

Film istoric de acțiune online "Invincibilul" 2022 cu actorii Ben Foster, Michael Caine și Til Schweiger. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Medieval".


Despre filmul Invincibilul

Invincibilul / Medieval (Jan Žižka sau Warrior of God) este un film dramă istoric de acțiune ceh scris și regizat de Petr Jákl. Este vorba despre viața lui Jan Žižka, un comandant militar boem care nu a pierdut niciodată o bătălie. Filmul este plasat înainte de războaiele hușiților (1419–1434), când Žižka era tânăr. Acesta spune povestea modului în care Žižka a devenit un celebru comandant militar. Este cel mai scump film ceh realizat vreodată.


Filmul de acțiune ceh "Invincibilul / Medieval" este produs de companiile J.B.J. Film, Genesy, Double Tree Entertainment, KORD.Media și Wog Film, și va avea premiera pe 9 septembrie 2022 în cinematografe și pe digital și la cerere pe 31 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Invincibilul

Povestea legendarului războinic și conducător al armatelor cehe din secolul al XV-lea Jan Zizka, care a învins armatele Ordinului Teutonic și ale Sfântului Imperiu Roman.





Distribuție Actori în filmul Invincibilul

Ben Foster, Michael Caine, Til Schweiger, William Moseley, Matthew Goode, Sophie Lowe, Karel Roden, Roland Møller, Kevin Bernhardt, Ondřej Vetchý, Marek Vašut, Jan Budař, Vinzenz Kiefer, Magnus Samuelsson, Werner Daehn, Alistair Brammer, Jennifer Armour, Sean Connor Renwick, David Bowles, Christopher Rygh Mick, Guy Roberts, Roman Šebrle, David Svoboda, Rudolf Kraj, Marek Švec, Petr Vágner, Alisher Fahriev, Ben Cristovao, Lukáš Krpálek, Dan Vávra, Aneta Kernová

Regizor
Petr Jákl

Scenarist
Petr Jákl

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Istoric, Filme 2022

Data de lansare
9 septembrie 2022 în cinematografe și pe digital și la cerere pe 31 octombrie 2022

Premiera în România
7 Octombrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Medieval titlul original

Este filmul Invincibilul pe HBO Max

Din păcate filmul Invincibilul / Medieval încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Invincibilul pe Netflix?

Din păcate filmul Invincibilul / Medieval încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Invincibilul

Intriga filmului începe cândva la sfârșitul secolului al XIV-lea, când Wenceslaus al IV-lea este regele Boemiei și împărat roman în același timp. Wenceslas a primit tronul după tatăl său Carol al IV-lea, dar domnia sa nu este la fel de reușită și regatul pare să se destrame sub stăpânirea lui slabă. Cel mai puternic nobil din țară, Henric al III-lea de Rosenberg, continuă să pună mâna pe proprietăți ale nobilimii inferioare una după alta, până când unul dintre ei începe să se opună. Erou curajos este tânărul Jan Žižka, cavaler și mercenar, viitor lider al armatei hușite. Rosenberg și-a ucis aproape toată familia, iar Žižka vrea să se răzbune. Logodnica lui Rosenberg, Katherine, se îndrăgostește de războinic și îi înmânează corespondența dintre Rosenberg și Liga Lorzilor care intenționează să-l detroneze pe rege. Deși complotul este dezvăluit, Liga reușește să-l răpească pe rege. Trupele regelui reușesc să-l elibereze pe Wenceslas, dar acesta trebuie să accepte o pace umilitoare. Astfel, Žižka trebuie să aleagă între două alternative: să renunțe la lupta pentru dreptate și să primească un rang mai înalt la curtea regală sau să continue să lupte, deși este singur și abandonat.


Trailer subtitrat la filmul "Invincibilul / Medieval" 2022

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Invincibilul / Medieval (2022) cu actorii Ben Foster, Michael Caine, Til Schweiger, William Moseley, Matthew Goode, Sophie Lowe și Karel Roden și regizat de Petr Jákl.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii