Header Ads Widget

Interceptor: Deturnarea (Film acțiune Netflix 2022) Trailer și detalii

Film de acțiune și aventuri produs de Netflix "Interceptor: Deturnarea" 2022 cu actorii: Elsa Pataky, Luke Bracey și Aaron Glenane. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "365 Days: This Day".


Despre filmul Interceptor: Deturnarea

Interceptor: Deturnarea este un film dramă american de acțiune regizat de Matthew Reilly după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Stuart Beattie. Filmul îi are în distribuție pe actorii Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane, Mayen Mehta, Paul Caesar, Rhys Muldoon, Belinda Jombwe, Marcus Johnson, Colin Friels, Zoe Carides și Kim Knuckey.


Filmul american-australian de acțiune "Interceptor: Deturnarea" este prodsus de Netflix împreună cu Ambience Entertainment și Foryor Entertainment, și va fi lansat la nivel global pe platforma de streaming Netflix pe 3 iunie 2022. Planurile de a lansa filmul în cinematografe în Australia în 2021 au fost anunțate, dar au eșuat. În România, filmul va avea premiera tot pe 3 iunie pe Netflix România.


Sinopsis Netflix film Interceptor: Deturnarea

Un căpitan de armată trebuie să-și folosească anii de pregătire tactică și expertiză militară atunci când un atac coordonat simultan amenință stația de interceptoare de rachete de la distanță pe care o conduce.





Distribuție Actori în filmul Interceptor: Deturnarea:

Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane, Mayen Mehta, Paul Caesar, Rhys Muldoon, Belinda Jombwe, Marcus Johnson, Colin Friels, Zoe Carides, Kim Knuckey, Riley Dandy, Cristian Saliadarre, Ali Kadhim, Tim Wong, Janelle McMenamin, Ché Baker, Steve Morris, Nick Barker-Pendree

Regizor: Matthew Reilly

Scenariști: Stuart Beattie, Matthew Reilly

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 3 Iunie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 3 Iunie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Australia, SUA

Cunoscut și ca
Interceptor titlul original, Interceptor: Deturnarea titlul în română

Este filmul Interceptor: Deturnarea pe Netflix

Da, filmul Interceptor: Deturnarea este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 3 Iunie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Interceptor: Deturnarea

Durul căpitan JJ Collins (Elsa Pataky) se trezește la conducerea unei baze de interceptoare de rachete nucleare singuratice în mijlocul Oceanului Pacific, după ce este retrasă pe nedrept din slujba ei de vis de la Pentagon. Când un atac coordonat simultan amenință însăși baza, Collins se întâlnește față în față cu carismaticul, dar necinstitul, Alexander Kessel (Luke Bracey), un fost ofițer de informații militare americane intenționează să pună în aplicare un plan de neimaginat. Cu doar câteva minute rămase, Collins trebuie să-și folosească anii de pregătire tactică și expertiză militară pentru a determina în cine poate avea încredere și pentru a-l opri pe Kessel și pe mercenarii săi acoperiți să-și îndeplinească misiunea aberantă și teribilă.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Interceptor: Deturnarea (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Interceptor: Deturnarea (2022) cu actorii Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane, Mayen Mehta și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii