Header Ads Widget

Hollywood Stargirl (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Hollywood Stargirl" 2022 cu actorii Judy Greer, Uma Thurman și Grace VanderWaal. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Hollywood Stargirl".


Despre filmul Hollywood Stargirl

Hollywood Stargirl este un film american dramă romantic pentru adolescenți, regizat de Julia Hart, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jordan Horowitz. În film, Stargirl Caraway călătorește din Mica, Arizona într-o lume mai mare de muzică, vise și posibilități. Filmul este o continuare a filmului Stargirl din 2020. În rolurile principale îi găsim pe actorii Grace VanderWaal, Judy Greer, Uma Thurman, Judd Hirsch, Al Madrigal, Ben Geurens, Chris Williams, Sarayu Blue, Tyrel Jackson Williams și Sara Amini.


Filmul american de comedie romantică "Hollywood Stargirl" este produs de companiile BCDF Pictures, Disney+, Gotham Group și Hahnscape Entertainment, și urmează să fie lansat pe platforma de streaming Disney+ pe 3 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Hollywood Stargirl

Povestea o urmărește pe Stargirl și pe mama ei Ana, care este angajată ca designer de costume într-un film, în timp ce se mută la Los Angeles și întâlnesc noi prieteni.





Distribuție Actori în filmul Hollywood Stargirl

Judy Greer, Uma Thurman, Grace VanderWaal, Judd Hirsch, Al Madrigal, Ben Geurens, Chris Williams, Sarayu Blue, Tyrel Jackson Williams, Sara Amini, Joey Jennings, Elijah Richardson, Matthew Bridges, Noah Taliferro, Heather Grace Hancock, Geo Lee, Nija Okoro, Matt Cordova, Janelle Froehlich, Janzy Paraiso, Adam Foster Ballard, Desalene Jones, Nikhil Pai, Daniel Kim, Roman Arabia, Starr Gilliard, Adrienne Beal, Jasmine Ash

Regizor
Julia Hart

Scenarist
Julia Hart, Jordan Horowitz

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
3 Iunie 2022 pe Disney+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Hollywood Stargirl titlul original

Este filmul Hollywood Stargirl pe HBO Max

Din păcate filmul Hollywood Stargirl încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Hollywood Stargirl pe Netflix?

Din păcate filmul Hollywood Stargirl încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Hollywood Stargirl

„Hollywood Stargirl” de la Disney este o continuare a filmului Disney+ din 2020 despre Stargirl Caraway (Grace VanderWaal), o adolescentă cu voce argintie ale cărei simple acte de bunătate lucrează magic în viețile altora. Următorul film urmărește călătoria lui Stargirl din Mica, Arizona și într-o lume mai mare de muzică, vise și posibilități. Când mama ei Ana (Judy Greer) este angajată ca designer de costume la un film, ei se mută în L.A., unde Stargirl se implică rapid într-un sortiment eclectic de personaje. Printre aceștia se numără frații aspiranți la regie Evan (Elijah Richardson) și Terrell (Tyrel Jackson Williams); Domnul Mitchell (Judd Hirsch), unul dintre vecinii lui Stargirl; și Roxanne Martel (Uma Thurman), o muziciană pe care Stargirl o admiră și o întâlnește în călătoria ei.


Trailer la filmul "Hollywood Stargirl" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii