Header Ads Widget

Freedom's Path (Film război 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și război online "Freedom's Path" 2022 cu actorii Gerran Howell, RJ Cyler și Ewen Bremner. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Freedom's Path".


Despre filmul Freedom's Path

Freedom's Path este un film dramă, istoric și de război american din 2022 regizat și scris de Brett Smith. În film, o prietenie unică creată între un soldat și un sclav fugar, centrată în și în jurul căii ferate subterane. În rolurile principale îi găsim pe actorii Gerran Howell, RJ Cyler, Ewen Bremner, Harrison Gilbertson, Afemo Omilami, Steven Swadling, Thomas Jefferson Byrd, Mia Tucker, T. Dion Burns și Kelsey Boze.


Filmul american de război "Freedom's Path" este produs de companiile Rocket Soul Studios, 1812 Films, Room In The Sky Films și True Productions, și a avut premiera pe data de 14 Aprilie 2022 la festivalul de film Cinequest.


Sinopsis la filmul Freedom's Path

Când un soldat dezertează de pe câmpul de luptă, descoperă în curând adevăratul cost al războiului printr-un tânăr eroic negru, care îl învață adevăratul sens al Libertății.





Distribuție Actori în filmul Freedom's Path

Gerran Howell, RJ Cyler, Ewen Bremner, Harrison Gilbertson, Afemo Omilami, Steven Swadling, Thomas Jefferson Byrd, Mia Tucker, T. Dion Burns, Kelsey Boze, Michael Flynn, Jackson George, Jim Goza, Tylon Larry, Peyton Miller, Jermaine Rivers, Matthew R. Sanders, Laura Shatkus, Matthew Travis Clothier, NaTosha DeVon, John Honey, Kent Loomer, Chuck Meré, Jason Scott Morgan, Patrick Moriarity, Sergio Rizzuto, Grant Scarsdale, Thadd Turner, Cedrik Whittaker, Larry Golden Sr.

Regizor
Brett Smith

Scenarist
Brett Smith

Genul filmului
Dramă, Istoric, Război, Filme 2022

Data de lansare
14 Aprilie 2022 la festivalul de film Cinequest

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Freedom's Path titlul original

Este filmul Freedom's Path pe HBO Max

Din păcate filmul Freedom's Path încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Freedom's Path pe Netflix?

Din păcate filmul Freedom's Path încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Freedom's Path

Când un soldat al Uniunii fuge din luptă, salvarea vine pe neașteptate de la Kitch (RJ Cyler), un negru liber și trupa lui de prieteni. Riscând totul, Kitch îl duce pe William (Gerran Howell) adânc în pădure, în siguranța căminului său adoptiv. Aici William descoperă că Kitch face parte dintr-o comunitate secretă de sclavi eliberați, care conduc o parte a căii ferate subterane. Cu toate acestea, când un necruțător și disperat prinzător de sclavi (Ewen Bremner) descoperă rețeaua subterană, el conspiră să o distrugă.


Trailer la filmul "Freedom's Path" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii