Header Ads Widget

Flux Gourmet (Film comedie horror 2022) Trailer și Detalii

Film comedie horror online "Flux Gourmet" 2022 cu actorii Asa Butterfield, Gwendoline Christie și Ariane Labed. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Flux Gourmet".


Despre filmul Flux Gourmet

Flux Gourmet este un film de comedie neagră și horror britanic-american din 2022, scris și regizat de Peter Strickland și cu Asa Butterfield și Gwendoline Christie în rolurile principale. Acțiunea filmului este amplasată într-un institut dedicat performanței culinare și alimentare, unde un colectiv se trezește implicat în lupte pentru putere, vendete artistice și tulburări gastro-intestinale. În alte roluri îi găsim pe actorii Ariane Labed, Fatma Mohamed, Makis Papadimitriou, Leo Bill, Richard Bremmer și Parvinder Kaur.


În iulie 2021, a fost anunțat că IFC Films a achiziționat drepturile de distribuție nord-americane pentru film. Filmul Flux Gourmet avut premiera la Festivalul de Film de la Berlin pe 11 februarie 2022 și pe 18 Aprilie 2022 în America la Festivalul International de Film de la Seattle.


Sinopsis la filmul Flux Gourmet

Un grup de artiști de performanță experimentali, cunoscuți pentru procesul lor de „catering sonic” (în care extrag sunete tulburătoare din diverse alimente) își stabilesc rezidența la o instituție artistică îndepărtată, condusă de un director enigmatic. Un străin este însărcinat să înregistreze ritualurile de zi cu zi ale grupului, doar pentru a descoperi că el devine încet parte din colectivul lor.





Distribuție Actori în filmul Flux Gourmet

Asa Butterfield, Gwendoline Christie, Ariane Labed, Fatma Mohamed, Makis Papadimitriou, Leo Bill, Richard Bremmer, Parvinder Kaur

Regizor
Peter Strickland

Scenarist
Peter Strickland

Genul filmului
Comedie, Dramă, Horror, Filme 2022

Data de lansare
11 februarie 2022 la Festivalul de Film de la Berlin

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Flux Gourmet titlul original

Este filmul Flux Gourmet pe HBO Max

Din păcate filmul Flux Gourmet încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Flux Gourmet pe Netflix?

Din păcate filmul Flux Gourmet încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Flux Gourmet

Un colectiv de sonorizare care nu se poate decide asupra numelui își face rezidențiat la un institut dedicat performanței culinare și alimentare. Membrii Elle di Elle, Billy Rubin și Lamina Propria sunt prinși în propriile lupte pentru putere, doar că dinamica lor disfuncțională este în plus exacerbată atunci când trebuie să răspundă șefului institutului, Jan Stevens. Odată cu diversele rivalități care se desfășoară, Stones, „dosarul” Institutului trebuie să suporte în privat probleme de stomac din ce în ce mai grele în timp ce documentează activitățile colectivului. După ce a aflat de vizitele lui Stones la gastroenterolog, dr. Glock, Elle îl constrânge să participe la spectacolele ei într-o încercare disperată de autenticitate. Reticentul Stones suportă planurile colectivului de a-și folosi condiția pentru arta lor, în timp ce Jan Stevens intră în război cu Elle din cauza diferențelor creative.


Trailer la filmul "Flux Gourmet" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii