Header Ads Widget

Fire Island (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Fire Island" 2022 cu actorii Joel Kim Booster, Bowen Yang și Conrad Ricamora. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fire Island".


Despre filmul Fire Island

Fire Island este un film american de comedie romantică regizat de Andrew Ahn după un scenariu scris de Joel Kim Booster și inspirat de romanul Mândrie și prejudecată a lui Jane Austen. În rolurile principale îi găsim pe actorii Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, Margaret Cho, James Scully, Matt Rogers, Tomás Matos, Torian Miller, Nick Adams și Zane Phillips.


Filmul american romantic "Fire Island" este produs de companiile Jax Media și Searchlight Pictures și urmează să fie distribuit de Searchlight Pictures și lansat pe Hulu și pe Disney+ pe data de 3 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Fire Island

Doi cei mai buni prieteni se îmbarcă într-o vacanță de o săptămână la Fire Island – celebra destinație de evadare gay de pe malul sudic al Long Islandului – însoțiți de vin ieftin și un grup mic de prieteni eclectici.





Distribuție Actori în filmul Fire Island

Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, Margaret Cho, James Scully, Matt Rogers, Tomás Matos, Torian Miller, Nick Adams, Zane Phillips, Michael Graceffa, Aidan Wharton, Peter Smith, Bradley Gibson

Regizor
Andrew Ahn

Scenarist
Joel Kim Booster

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
3 Iunie 2022 pe platforma Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Fire Island titlul original

Este filmul Fire Island pe HBO Max

Din păcate filmul Fire Island încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Fire Island pe Netflix?

Din păcate filmul Fire Island încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fire Island

Amplasat în emblematicii Pini, filmul FIRE ISLAND al lui Andrew Ahn este o comedie romantică modernă, fără scuze, care prezintă o examinare diversă și multiculturală a queerității și romantismului. Inspirată de activitățile atemporale din clasicul Mândrie și prejudecată a lui Jane Austen, povestea se concentrează în jurul a doi cei mai buni prieteni (Joel Kim Booster și Bowen Yang) care și-au propus să aibă o aventură de vară legendară cu ajutorul vinului ieftin și al grupului lor de prieteni eclectici.


Trailer la filmul "Fire Island" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii