Header Ads Widget

Family Camp (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie online "Family Camp" 2022 cu actorii Tommy Woodard, Eddie James și Leigh-Allyn Baker. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Family Camp".


Despre filmul Family Camp

Family Camp este un film de comedie american regizat de Brian Cates după un scenariu scris de el însuși împreună cu Rene Gutteridge. În film, pastorul unei congregații încurajează familia Ackerman să se înscrie pentru o săptămână în tabăra familiei, iar Grace (Leigh-Allyn Baker) crede că a găsit leacul perfect pentru clanul ei imperfect - chiar dacă toți ar prefera să fie oriunde altundeva, decât în tabăra rustică Katokwah. În rolurile principale îi găsim pe actorii Tommy Woodard, Eddie James, Leigh-Allyn Baker, Gigi Orsillo, Cece Kelly, Jacob M Wade, Elias Kemuel, Keslee Blalock și Mark Christopher Lawrence.


Filmul american de comedie "Family Camp" este produs de companiile Provident Films, Reserve Entertainment și Skit Guys Studios, și este programat să fie lansat limitat pe data de 13 mai 2022 în cinematografele din America.


Sinopsis la filmul Family Camp

Când două familii polare opuse sunt forțate să facă tabără împreună, tații se luptă să își păstreze familiile și căsătoriile în timp ce concurează pentru râvnitul trofeu al taberei.





Distribuție Actori în filmul Family Camp

Tommy Woodard, Eddie James, Leigh-Allyn Baker, Gigi Orsillo, Cece Kelly, Jacob M Wade, Elias Kemuel, Keslee Blalock, Mark Christopher Lawrence, Robert Amaya, Heather Land, Myke Holmes, Weston Vrooman, Brandon Potter, Clayton Royal Johnson, Kaye Brownlee-France, Roxy Maddex, David Acuff, Kimberly Manning, Brett Bower, Scott Allen Finch, Chuck Prindiville

Regizor
Brian Cates

Scenarist
Brian Cates, Rene Gutteridge

Genul filmului
Comedie, Familie, Filme 2022

Data de lansare
13 mai 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Family Camp titlul original

Este filmul Family Camp pe HBO Max

Din păcate filmul Family Camp încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Family Camp pe Netflix?

Din păcate filmul Family Camp încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Family Camp

Pentru Tommy Ackerman, biserica este un loc grozav în care să fie duminica dimineața... dacă își poate încheia ultimul contract de muncă până în ora nouă înainte de sfârșitul slujbei. Dar când pastorul lor încurajează congregația să se înscrie pentru o săptămână în tabăra familiei, soția lui Grace crede că a găsit leacul perfect pentru clanul ei imperfect – chiar dacă toți ar prefera să fie oriunde altundeva, decât în tabăra rustică Katokwah.

Intră în clanul Sanders. Dr. Eddie este un chiropractician care cântă la armonică și care se consideră un mentor asemănător lui Miyagi. În curând, Tommy și Eddie sunt angajați în bătălii hilare, în loc să se concentreze asupra familiilor lor care au nevoie disperată de ei.

Când totul pare pierdut, Tommy și Eddie ajung în mijlocul pădurii în timp ce fac drumeție, fiind cu adevărat pierduți. În timp ce toată lumea din tabără îi caută cu disperare, tații sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi o nouă direcție, dacă vor să-și găsească drumul înapoi.


Trailer la filmul "Family Camp" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii