Header Ads Widget

Escape the Field (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Escape the Field" 2022 cu actorii Shane West, Theo Rossi și Jordan Claire Robbins. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Escape the Field".


Despre filmul Escape the Field

Escape the Field este un film thriller american din 2022 regizat de Emerson Moore și cu Jordan Claire Robbins, Theo Rossi și Shane West în rolurile principale. Scenariu este scris de regizorul Emerson Moore împreună cu Sean Wathen și Joshua Dobkin, și îi are în rolurile secundare pe actorii Elena Juatco, Tahirah Sharif, Emerson Moore, Niki Kerro, Julian Feder, Dillon Jagersky, Ryan Stasyshyn și Shah Kahn.


Filmul american thriller "Escape the Field" este produs de companiile Anacapa Pictures, CR8IV DNA și Double Dutch International, și fost lansat pe 6 Mai 2022 în America în cinematografe selectate, digital și la cerere.


Sinopsis la filmul Escape the Field

Șase străini se trezesc prinși într-un lan de porumb nesfârșit pentru a descoperi că ceva misterios îi vânează.





Distribuție Actori în filmul Escape the Field

Shane West, Theo Rossi, Jordan Claire Robbins, Elena Juatco, Tahirah Sharif, Emerson Moore, Niki Kerro, Julian Feder, Dillon Jagersky, Ryan Stasyshyn, Shah Kahn, Scott Phillips, Keith Barnes

Regizor
Emerson Moore

Scenarist
Emerson Moore, Sean Wathen, Joshua Dobkin

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
6 Mai 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Escape the Field titlul original

Este filmul Escape the Field pe HBO Max

Din păcate filmul Escape the Field încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Escape the Field pe Netflix?

Din păcate filmul Escape the Field încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Escape the Field

Frica este inevitabilă, iar suspansul non-stop în acest thriller de groază captivant despre șase străini care se trezesc brusc într-un câmp de porumb îndepărtat și nesfârșit. Deposedați de bunurile lor, ei au rămas cu doar șase obiecte: o armă cu un singur glonț, chibrituri, o lanternă, un cuțit, o busolă și un balon cu apă. Pe măsură ce sirenele misterioase răsună în depărtare și capcanele apar la fiecare cotitură, grupul își dă seama că a fost cufundat într-un joc de-a șoarecele și pisica cu un rău nevăzut, iar supraviețuirea depinde de rezolvarea unui puzzle diabolic și mortal.


Trailer la filmul "Escape the Field" 2022



Escape the Field (Film 2022) Clip Oficial "Dovedește-o"


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii