Header Ads Widget

Emergency (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie dramă online "Emergency" 2022 cu actorii RJ Cyler, Donald Elise Watkins și Sebastian Chacon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Emergency".


Despre filmul Emergency

Emergency este un film thriller satiric american din 2022, regizat de Carey Williams, după un scenariu de KD Dávila. Este o adaptare de lungmetraj după scurtmetrajul cu același nume al lui Carey Williams și KD Dávila din 2018. În rolurile principale îi găsim pe actorii RJ Cyler, Donald Elise Watkins, Sebastian Chacon, Sabrina Carpenter, Maddie Nichols, Madison Thompson, Diego Abraham și Summer Madison.


Filmul american de comedie "Emergency" este produs de companiile Amazon Studios și Temple Hill Entertainment, și a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2022. Distribuit de Amazon Studios, va avea o lansare limitată pe 20 mai 2022, urmată de o lansare pe platforma Amazon Prime pe 27 mai 2022.


Sinopsis la filmul Emergency

Pregătiți pentru o noapte de petreceri legendare, trei studenți trebuie să cântărească avantajele și dezavantajele apelării la poliție atunci când se confruntă cu o situație neașteptată.





Distribuție Actori în filmul Emergency

RJ Cyler, Donald Elise Watkins, Sebastian Chacon, Sabrina Carpenter, Maddie Nichols, Madison Thompson, Diego Abraham, Summer Madison, Gillian Rabin, Patrick Lamont Jr., Mike Forbs, Adrian Lockett, Melanie Jeffcoat, James Healy Jr., John Paul Kakos, Callan Wilson, Charity Cervantes, Amar, Connor Hammond, Angela Ray, Nadine Lewington, Casey Hendershot, John Cenatiempo, Kevin Mikal Curry, Ebbe Bassey, Neil D'Astolfo, Phyllis Johnson, Grayson Brooks, Luke Cross, Maurice T Johnson

Regizor
Carey Williams

Scenarist
K.D. Dávila

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
20 Mai 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Emergency titlul original

Este filmul Emergency pe HBO Max

Din păcate filmul Emergency încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Emergency pe Netflix?

Din păcate filmul Emergency încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Emergency

Kunle (Donald Elise Watkins) și cel mai bun prieten al său, Sean (RJ Cyler), sunt amândoi studenți la facultate pe cale să se îmbarce într-o noapte epică de petreceri de vacanță de primăvară. Sean are toată noaptea planificată, inclusiv fiecare petrecere pe care o vor face în „turul lor legendar”. Kunle este de acord, dar mai ales preocupat să-și termine experimentul cu mucegaiul în laboratorul său, deoarece acceptarea lui la Princeton depinde de rezultate. Ei se întorc în apartamentul lor înainte de meci, dar constată că colegul lor de cameră, Carlos (Sebastian Chacon), a lăsat ușa deschisă. În timp ce intră cu teamă, Sean și Kunle descoperă pe podea o femeie albă beată, semi-conștientă pe care nu o cunosc și un Carlos care nu știe nimic și care nu a auzit-o intrând. Kunle vrea să cheme polițiștii, dar Sean se opune vehement ideii despre cum va arăta acest lucru când vor apărea polițiștii (doi bărbați de culoare, un bărbat latino și o femeie albă leșinată). Împreună, Carlos, Sean și Kunle o duc pe fată -- pe care o poreclesc Goldilocks, dar al cărei nume real este Emma (Maddie Nichols) -- în duba lui Sean, cu intenția de a o duce undeva în siguranță, în loc să cheme poliția. Între timp, sora Emmei, Maddy (Sabrina Carpenter), și-a dat seama că Emma a părăsit petrecerea la care au fost și începe să o caute într-o panică beată folosind locația telefonului Emmei. Urmează o urmărire haotică, hilară și plină de tensiune în tot orașul, în timp ce trioul nostru se luptă cu diferențele dintre ei în timp ce încearcă să o aducă pe Emma într-un loc sigur.


Trailer la filmul "Emergency" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii