Header Ads Widget

Easter Sunday (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie online "Easter Sunday" 2022 cu actorii Jo Koy, Jimmy O. Yang și Tia Carrere. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Easter Sunday".


Despre filmul Easter Sunday

Easter Sunday (Duminica Paștelui) este un film american de comedie regizat de Jay Chandrasekhar și scris de Ken Cheng și Kate Angelo, după o poveste a lui Cheng. Jo Koy joacă rolul unui actor, comedian și tată singur care se luptă să reziste și care participă la o adunare a familiei sale zgomotoase și disfuncționale filipinezo-americane în Duminica Paștelui. Jimmy O. Yang, Tia Carrere, Brandon Wardell, Eva Noblezada, Eugene Cordero, Jay Chandrasekhar, Tiffany Haddish și Lou Diamond Phillips sunt co-protagonisti.


Filmul de comedie american "Easter Sunday" este produs de companiile Amblin Partners și Rideback, și urmează să fie lansat în cinematografele americane pe data de 5 august 2022, de către Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Easter Sunday

Amplasat în jurul unei adunări de familie pentru a sărbători Duminica Paștelui, filmul de comedie se va baza pe experiențele de viață și stand-up comedy ale lui Jo Koy.





Distribuție Actori în filmul Easter Sunday

Jo Koy, Jimmy O. Yang, Tia Carrere, Lydia Gaston, Brandon Wardell, Eva Noblezada, Carly Pope, Jay Chandrasekhar, Melody Butiu, Joey Guila, Rodney To, Elena Juatco, Eugene Cordero, Lou Diamond Phillips, Asif Ali, Tiffany Haddish, Michael Jonsson, Michael Weaver, Enid-Raye Adams, Ruth Dvorah Bidner, Xavier de Guzman, Melanie Rees, Katherine Skelton, Rodney Perry, Gavin Matts, Niña Mendoza, Michael Sharkey, Arkie Kandola

Regizor
Jay Chandrasekhar

Scenarist
Ken Cheng

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Easter Sunday titlul original

Este filmul Easter Sunday pe HBO Max

Din păcate filmul Easter Sunday încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Easter Sunday pe Netflix?

Din păcate filmul Easter Sunday încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Easter Sunday

Senzaționalul comediant stand-up Jo Koy (Jo Koy: In His Elements, Jo Koy: Comin' in Hot) joacă rolul unui bărbat care se întoarce acasă pentru o sărbătoare de Paște cu familia sa gălăgioasă, certăreață, mâncăcioasă, băutoare, zâmbitoare și iubitoare, în această scrisoare de dragoste către comunitatea sa filipino-americană.


Trailer la filmul "Easter Sunday" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii