Header Ads Widget

Măsuri corective (Film acțiune sf 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune sf online "Măsuri corective" 2022 cu actorii Bruce Willis, Michael Rooker și Tom Cavanagh. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Corrective Measures".


Despre filmul Măsuri corective

Măsuri corective / Corrective Measures este un thriller american de acțiune științifico-fantastic din 2022, scris, produs și regizat de Sean O'Reilly și cu actorii Bruce Willis și Michael Rooker în rolurile principale. Se bazează pe romanul grafic cu același nume al lui Grant Chastain și este, de asemenea, debutul lui O'Reilly într-un lungmetraj live-action. În film, tensiunile dintre deținuți și personal cresc în cel mai periculos penitenciar de maximă securitate din lume. Anarhia amenință că va înghiți închisoarea. În alte roluri joacă actorii Tom Cavanagh, Brennan Mejia, Kevin Zegers, Dan Payne, Celia Aloma, Hayley Sales și Kat Ruston.


Filmul american de acțiune sf "Măsuri corective / Corrective Measures" este produs de companiile Arcana Productions, Arcana Studio și The Exchange, și fost lansat pe 29 Aprilie 2022 pe internet, pe platforma de straming și video la cerere Tubi.


Sinopsis la filmul Măsuri corective

Amplasat în cel mai periculos penitenciar de maximă securitate din lume, unde se află cei mai perfizi criminali, tensiunile dintre deținuți și personal se accentuează, ducând la anarhie care cuprinde închisoarea și ordinea este răsturnată.





Distribuție Actori în filmul Măsuri corective

Bruce Willis, Michael Rooker, Tom Cavanagh, Brennan Mejia, Kevin Zegers, Dan Payne, Celia Aloma, Hayley Sales, Kat Ruston, Matthew Kevin Anderson, Daniel Cudmore, Malcolm Sparrow-Crawford, John DeSantis, Doug Bradley, Violet Rain, Chris Wood, Vladimir Ruzich, Luke Camilleri, Taylor Tai, Sean Patrick O'Reilly, Tyson Arner

Regizor
Sean Patrick O'Reilly

Scenarist
Sean Patrick O'Reilly

Genul filmului
Acțiune, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
29 Aprilie 2022 pe internet - pe platforma de straming Tubi

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Corrective Measures titlul original, Măsuri corective titlul în română

Este filmul Măsuri corective pe HBO Max

Din păcate filmul Măsuri corective / Corrective Measures încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Măsuri corective pe Netflix?

Din păcate filmul Măsuri corective / Corrective Measures încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Măsuri corective

O închisoare „ubermax” care conține monștri, cyborgi și super-răi este supravegheată de un gardian sadic la fel de corupt ca și acuzațiile sale. Singurul său interes este să pună mâna pe averea de negăsit a condamnatului Julius Loeb. Dar Julius este un super geniu care poate să nu fie atât de dispus să se despartă de bogățiile sale. Bazat pe romanul grafic al lui Arcana.


Trailer la filmul "Corrective Measures" 2022 Măsuri corective


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii