Header Ads Widget

Chip 'n' Dale: Rescue Rangers (Film animație 2022) Trailer și Detalii

Film animație și comedie online "Chip 'n' Dale: Rescue Rangers" 2022 cu actorii John Mulaney, Andy Samberg și Corey Burton. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Chip 'n' Dale: Rescue Rangers".


Despre filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers

Chip 'n Dale: Rescue Rangers este un film american de comedie și acțiune animat bazat pe personajele animate Chip și Dale create de Disney și o continuare a serialului TV animat cu același nume. Filmul este regizat de Akiva Schaffer, scris de Dan Gregor și Doug Mand, și este o coproducție între Walt Disney Pictures și Mandeville Films.


Filmul american de desene animate "Chip 'n Dale: Rescue Rangers" este programat să fie lansat pe 20 mai 2022, prin streaming pe Disney+ ca film original creat de companie.


Sinopsis la filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers

La treizeci de ani după ce seria Rescue Rangers și-a încheiat producția, Chip lucrează ca vânzător de asigurări, în timp ce Dale a suferit o „operație CGI” și lucrează la circuitul convențiilor în speranța că va retrăi zilele sale de glorie. Când un membru al distribuției din seria originală dispare în mod misterios, Chip și Dale trebuie să se reunească cu restul grupului, să-și salveze prietenul și să reconstruiască prietenia celor doi.





Distribuție Actori în filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers

John Mulaney, Andy Samberg, Corey Burton, KiKi Layne, Will Arnett, Eric Bana , Flula Borg, Keegan-Michael Key, Tress MacNeille, Tim Robinson, Seth Rogen, J. K. Simmons, Chris Parnell, Dennis Haysbert, Corey Burton, Anthony Molinari, Juliet Donenfeld, Paula Abdul, Victor Turpin, Sophie Fatu, Matt Cook, Kenzo Lee, Ryan Alosio, James Joseph Pulido, Kai Zen, Emil Beheshti, Mason Blomberg, Isabel Hainer, Jeni Jones, Julian Graham, Krystal Alvarez, Jesse James D'Angelo, James M. Black, Kate Chen, Iyan Evans, Rachel Samiri, Heather Dragulescu, Mark Casimir Dyniewicz Jr., Johnny Mansbach

Regizor
Akiva Schaffer

Scenarist
Dan Gregor, Doug Mand

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
20 mai 2022 prin streaming pe Disney+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Chip 'n' Dale: Rescue Rangers titlul original

Este filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers pe HBO Max

Din păcate filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers pe Netflix?

Din păcate filmul Chip 'n' Dale: Rescue Rangers încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Chip 'n' Dale: Rescue Rangers

În filmul „Chip 'n Dale: Rescue Rangers”, personajele Chip și Dale trăiesc printre desene animate și oameni în Los Angelesul modern, dar viețile lor sunt destul de diferite acum. Au trecut zeci de ani de când serialul lor de televiziune de succes a fost anulat, iar Chip (vocea lui John Mulaney) a cedat unei vieți de domesticitate suburbană ca vânzător de asigurări. Dale (vocea lui Andy Sandberg), între timp, a suferit o operație CGI și lucrează în circuitul convențiilor nostalgice, disperat să retrăiască zilele sale de glorie. Când un fost coleg de distribuție dispare în mod misterios, Chip și Dale trebuie să-și repare prietenia ruptă și să reia funcția de detectiv Rescue Rangers pentru a salva viața prietenului lor.


Trailer la filmul "Chip 'n' Dale: Rescue Rangers" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii