Header Ads Widget

Blowback (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Blowback" 2022 cu actorii Randy Couture, Cam Gigandet și Chris Maher. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Blowback".


Despre filmul Blowback

Blowback este un film de acțiune și thriller american regizat de Tibor Takács după un scenariu scris de Matthew Eason, Robert Giardina, Robert Edward Thomas și Kevin Yarris. În film, Nick a planificat un furt perfect și este gata să dea lovitura. Există însă o problemă, iubita lui și echipajul, au alte idei. Îl doboară pe Nick într-o ploaie de gloanțe, dar Nick nu moare și, într-o cursă de supraviețuire, caută răzbunare și vrea să doboare pe rând câte o țintă. În rolurile principale îi găsim pe actorii Randy Couture, Cam Gigandet, Chris Maher, Louis Mandylor, Ryan M. Shaw, Rafael Cabrera, Ego Mikitas, Sabrina Cofield și Carlo Mendez.


Filmul american de acțiune și suspans "Blowback" este produs de companiile Premiere Entertainment Group și Wildwood Entertainment și va fi lansat limitat în cinematografele americane și pe pe internet de Saban Films pe data de 17 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Blowback

Când un hoț maestru este sabotat în timpul unui jaf bancar și lăsat să moară, el caută să se răzbune pe fostul său echipaj, doborându-i pe rând. Acum, cu polițiștii și mafia apropiindu-se, el se află în cursa vieții sale pentru a recupera o avere imensă în criptomonede de la cei care l-au păcălit. Campionul UFC la categoria grea, Randy Couture, joacă în acest thriller plin de acțiune și plin de acțiune.





Distribuție Actori în filmul Blowback

Randy Couture, Cam Gigandet, Chris Maher, Louis Mandylor, Ryan M. Shaw, Rafael Cabrera, Ego Mikitas, Sabrina Cofield, Carlo Mendez, Marcus Mitchell, Nelson Grande, Jennifer Moxham, Khalid Freeman, Kyle David Pierce, Peter Nikkos, William McNamara, Edelyn Okano, Benjamin Abiola, Texas Battle, Gabriel Burrafato, Candy Santana, Robert Giardina, Michele Plaia, Alicia Arden, Laura Velgos, Melissa Diaz

Regizor
Tibor Takács

Scenarist
Matthew Eason, Robert Giardina, Robert Edward Thomas, Kevin Yarris

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
17 Iunie 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Blowback titlul original

Este filmul Blowback pe HBO Max

Din păcate filmul Blowback încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Blowback pe Netflix?

Din păcate filmul Blowback încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Blowback

După ce a planificat furtul „perfect”, Nick Mullins era gata să dea lovitura. Avea ținta și cumpărătorul și cu iubita lui alături, tot ce avea nevoie acum era un echipaj care să facă treaba. Problema este că iubita lui și liderul echipajului Jack au avut alte idei. Pe măsură ce lovitura o ia razna, la fel și Nick într-o val de gloanțe. Lăsându-l pe Nick să moară, echipajul fuge de la bancă și preia planul lui Nick sperând la un câștig mare. O singură problemă, Nick nu a murit și, într-o cursă de supraviețuire, caută răzbunarea - pe rând câte o țintă. În timp ce poliția și FBI se apropie, Nick apelează la oamenii pe care a încercat să-i jefuiască pentru a-l ajuta să-și caute răzbunarea. Dacă poate rămâne în viață suficient de mult, își poate primi răzbunarea.


Trailer la filmul "Blowback" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii