Header Ads Widget

Black Site (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller online "Black Site" 2022 cu actorii Michelle Monaghan, Jason Clarke și Jai Courtney. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Black Site".


Despre filmul Black Site

Black Site este un film thriller de acțiune american din 2022 regizat de Sophia Banks după un scenariu scris de Jinder Ho. În film, un grup de ofițeri cu sediul într-un site negru top secret al CIA trebuie să lupte pentru viața lor într-un joc de-a șoarecele și pisica împotriva lui Hatchet, un deținut infam de mare valoare. Filmul îi are în distribuție pe Jason Clarke, Michelle Monaghan și Jai Courtney, alături de actori precum Uli Latukefu, Pallavi Sharda, Lucy Barrett, Phoenix Raei, Todd Lasance, Logan Huffman, Lincoln Lewis și Pacharo Mzembe.


Filmul american de acțiune "Black Site" este produs de companiile Asbury Park Productions, Story Bridge Films și Elevate Production Finance și a fost lansat pe 3 mai 2022 de Vertical Entertainment și Redbox în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Black Site

Un grup de ofițeri cu sediul într-un sediu labirintic top-secret trebuie să lupte pentru viața lor împotriva lui Hatchet, un deținut strălucit și infam de mare valoare. Când scapă, agenda lui misterioasă și mortală are consecințe de amploare și îngrozitoare.





Distribuție Actori în filmul Black Site

Michelle Monaghan, Jason Clarke, Jai Courtney, Uli Latukefu, Pallavi Sharda, Lucy Barrett, Phoenix Raei, Todd Lasance, Logan Huffman, Lincoln Lewis, Pacharo Mzembe, Fayssal Bazzi, Debora Tamay, Molly Wright, Simon Elrahi, Joey Vieira, Jacob Turner, Roberto Zenca, Leo Stripp

Regizor
Sophia Banks

Scenarist
Jinder Ho

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
3 Mai 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Black Site titlul original

Este filmul Black Site pe HBO Max

Din păcate filmul Black Site încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Black Site pe Netflix?

Din păcate filmul Black Site încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Black Site

Agentul CIA Abby Trent (Michelle Monaghan) administrează o unitate subterană a unui loc negru care întemnițează deținuți periculoși și cu risc ridicat. Cu câteva zile înainte de reatribuirea lui Abby la un nou post, ofițerul de serviciu aduce un deținut de mare valoare aflat în fruntea fiecărei liste cu cele mai căutate persoane -- nume de cod: Hatchet (Jason Clarke). Hatchet este renumit pentru că și-a ucis dușmanii într-un mod înfiorător, iar pentru Abby, capturarea lui este personală. Hotărâtă să răzbune moartea soțului ei ucis de mâna lui Hatchet, planul lui Abby este în curând aruncat în haos odată ce Hatchet evadează și începe un joc sângeros de a ucide ofițerii de la fața locului, unul câte unul. În timp ce Abby și echipa îl vânează, ea descoperă rapid că există cârtițe în rândurile lor care compromit misiunea. Odată cu trecerea timpului, Abby se îndoiește de toți cei din jurul ei, punându-și întrebarea: în cine poate avea cu adevărat încredere?


Trailer la filmul "Black Site" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii