Header Ads Widget

Watcher (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Watcher" 2022 cu actorii Maika Monroe, Karl Glusman și Burn Gorman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Watcher".


Despre filmul Watcher

Watcher este un film de groază și thriller american filmat în România din 2022, regizat de Chloe Okuno și scris împreună cu Zack Ford. În film, Julia, o americancă, se mută la București cu iubitul ei Francis. Incapabil să vorbească limba, izolată în timp ce Francis lucrează și cu teamă de un criminal în serie local, începe să perceapă că este urmărită și filată în mod constant de un vecin sinistru. Filmul îi are în distribuție pe actorii Maika Monroe, Karl Glusman, Burn Gorman, Tudor Petrut, Gabriela Butuc, Madalina Anea, Cristina Deleanu, Bogdan Farcas și Daniel Nuta.


Filmul horror american "Watcher" a fost filmat între 8 martie 2021 și 16 aprilie 2021 în București, România și a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2022 pe 22 ianuarie 2022. Filmul "Watcher" este programat să fie lansat în cinematografele americane pe 3 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Watcher

O tânără femeie se mută într-un apartament nou cu logodnicul ei doar pentru a fi chinuită de sentimentul că este urmărită de un bărbat nevăzut dintr-o clădire alăturată.





Distribuție Actori în filmul Watcher

Maika Monroe, Karl Glusman, Burn Gorman, Tudor Petrut, Gabriela Butuc, Madalina Anea, Cristina Deleanu, Bogdan Farcas, Daniel Nuta, Ioana Abur, Flaviu Crisan, Stefan Iancu, Florian Ghimpu, Lucian Ionescu, Radu Bunescu, Alexandru Ion, Ciprian Chiriches, Ionut Grama, Simona Patruleasa, Ioana Hirica, Alice Cora Mihalache, Aida Economu, Andreea Sovan, Adrian Radulescu, Petre Moraru, Marius Cobzariu

Regizor
Chloe Okuno

Scenarist
Zack Ford, Chloe Okuno

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
3 iunie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Watcher titlul original

Este filmul Watcher pe HBO Max

Din păcate filmul Watcher încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Watcher pe Netflix?

Din păcate filmul Watcher încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Watcher

Julia se alătură soțului ei când acesta se mută în România natală a familiei sale pentru un nou loc de muncă. După ce și-a abandonat recent cariera de actorie, ea se trezește adesea singură și fără ocupație. Într-o noapte, urmărind oamenii de la fereastra ei, ea zărește o siluetă vagă într-o clădire alăturată, care pare să se uite spre ea. La scurt timp după, în timp ce era singură la un cinematograf local, sentimentul Juliei de a fi urmărită se intensifică și devine sigură că este urmărită - ar putea fi același vecin necunoscut? Între timp, un criminal în serie cunoscut sub numele de Păianjenul terorizează orașul București.


Trailer la filmul "Watcher" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii