Header Ads Widget

Ultimul an de liceu (Film comedie Netflix 2022) Senior Year Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "Ultimul an de liceu" 2022 cu actorii: Rebel Wilson, Alicia Silverstone și Angourie Rice. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Senior Year".


Despre filmul Ultimul an de liceu

Ultimul an de liceu (Titlul original Senior Year) este un film de comedie american regizat de Alex Hardcastle (în debutul său regizoral în lungmetraj) după un scenariu original scris de Andrew Knauer, Arthur Pielli și Brandon Scott Jones. În rolurile principale îi găsim pe actorii Rebel Wilson, Alicia Silverstone, Angourie Rice, Justin Hartley, Zoe Chao, Mary Holland, Sam Richardson și Brandon Scott Jones.


Filmul "Ultimul an de liceu" este produs de companiile Broken Road Productions, CBS Films, Paramount Pictures și Paramount Players, și este programat să fie lansat în România pe 13 mai 2022 de Netflix.


Sinopsis Netflix film Ultimul an de liceu

O femeie de treizeci și șapte de ani se trezește dintr-o comă de douăzeci de ani și se întoarce la liceu unde a fost cândva o majoretă populară.





Distribuție Actori în filmul Ultimul an de liceu:

Rebel Wilson, Alicia Silverstone, Angourie Rice, Justin Hartley, Zoe Chao, Mary Holland, Sam Richardson, Brandon Scott Jones, Chris Parnell, Joshua Colley, Michael Cimino, Jeremy Ray Taylor, Tyler Barnhardt, Avantika, Molly Brown, Lauren Halperin, Alex D. Jennings, Jul Kohler, Sophie Pittman, Tiffany Denise Hobbs, Ana Yi Puig, Tyriq Withers, Jade Bender, Wes Jetton, Lucy Taylor, Erica Charleston, Molly Cravens, Daphne Matthews, Merrick McCartha, Livisha Lewis, Allie Nicole Szatmary, Amelia McArthur, Jerome Beazer, Natalie Ruth Davis, Sarah Anne Kauffman, Zaire Adams, Isabelle Ramer, Grayson Brooks, Naomi Glatzer, Lyle Epps, Chance Dollard, Taylor McManus, Vee Bhakta, Maurice T Johnson, Earrien Freeman, Jamie Michelle Kelley, Joseph B Morman

Regizor: Alex Hardcastle

Scenariști: Brandon Scott Jones, Andrew Knauer, Arthur Pielli

Genul filmului: Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 13 Mai 2022 pe Netflix

Premiera în România: 13 Mai 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Senior Year titlul original

Este filmul Ultimul an de liceu pe Netflix

Da, filmul Ultimul an de liceu este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 13 mai 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Ultimul an de liceu

Acțiunea filmului "Ultimul an de liceu" se petrece în 2002 și spune povestea lui Stephanie, cea mai populară fată din liceul ei. Ea este căpitanul echipei de majorete, se întâlnește cu fundașul formației de fotbal american și este pe cale să devină regina balului. Fetele vor să fie ea, iar băieții vor să fie cu ea. Are totul până când cade din vârful piramidei majoretelor și intră în comă. 20 de ani mai târziu, iar Ruby se trezește în sfârșit din comă ca o femeie de 37 de ani. Ea se întoarce la liceu și încearcă să-și asume rolul de vedetă a școlii sale. Ea este încă gata să câștige coroana ca regină a balului.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Ultimul an de liceu (2022) Senior Year

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Ultimul an de liceu (2022) Senior Year, cu actorii Rebel Wilson, Alicia Silverstone, Angourie Rice, Justin Hartley și Zoe Chao și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii