Header Ads Widget

O să doară (Serial comedie 2022) This Is Going to Hurt trailer și detalii

Serial de comedie și dramă online "O să doară" 2022, cu actorii Ben Whishaw, Ambika Mod și Alex Jennings. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "This Is Going to Hurt".


Despre serialul O să doară / This Is Going to Hurt

O să doară / This Is Going to Hurt este un serial de televiziune britanic de comedie-dramă medicală, creat de Adam Kay și bazat pe memoriile sale care au același nume. Serialul a fost coprodus de BBC și AMC. Se concentrează asupra vieții unui grup de medici juniori care lucrează la o secție de obstetrică și ginecologie dintr-un spital al Serviciului Național de Sănătate. Conturează viețile lor profesionale și personale și explorează efectele emoționale ale muncii într-un mediu de lucru stresant. Serialul urmărește îndeaproape poveștile lui Adam Kay (Ben Whishaw) și Shruti Acharya (Ambika Mod) în timp ce lucrează în rândurile ierarhiei spitalelor. Aceste personaje sparg al patrulea perete și se adresează direct telespectatorilor prin dialog. This Is Going to Hurt își prezintă poveștile cu tonuri comice și dramatice.


Serialul în șapte părți a avut premiera pe BBC One și BBC iPlayer pe 8 februarie 2022. Va fi difuzat pe AMC în Statele Unite la o dată ulterioară.


Sinopsis la serialul O să doară / This Is Going to Hurt

Urmează viața medicului junior Adam Kay în slujba sa haotică în Obstetrică și Ginecologie, bazată pe cel mai bine vândut memoriu al său cu același nume.





Actorii principali în distribuția serialului O să doară / This Is Going to Hurt

Ben Whishaw, Ambika Mod, Alex Jennings, Michele Austin, Rory Fleck Byrne, Ashley McGuire, Kadiff Kirwan, Harriet Walter, Josie Walker, Phillipa Dunne, Michael Workeye, Tom Durant-Pritchard, Alice Orr-Ewing, Hannah Onslow, Rosie Akerman, George Somner, Agata Jarosz, Yasmin Wilde, James Corrigan

Regizori: Lucy Forbes, Tom Kingsley

Creatori: Adam Kay

Genul filmului serial: Comedie, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 8 Februarie 2022 pe BBC One și BBC iPlayer

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: This Is Going to Hurt titlul original

Producători: Sister Pictures, Terrible Productions, British Broadcasting Corporation (BBC), AMC+

Distribuitor: BBC Studios, AMC Networks

Țara: Marea Britanie

Este serialul O să doară / This Is Going to Hurt pe HBO Max

Din păcate serialul O să doară / This Is Going to Hurt încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul O să doară / This Is Going to Hurt pe Netflix

Din păcate serialul O să doară / This Is Going to Hurt încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial O să doară / This Is Going to Hurt

Serialul "O să doară / This Is Going to Hurt" este o adaptare fictivă a cărții lui Adam Kay cu același nume. Amplasat la Londra în 2006, se concentrează pe un grup de medici juniori care lucrează la o secție aglomerată de obstetrică și ginecologie situată într-un spital NHS. Are o onestitate sinceră și șocantă în descrierea lucratului în obstetrică și ginecologie. Acesta explorează pe deplin efectele emoționale pe care munca într-un mediu spitalicesc le are asupra personalului său. Explorează lipsa de sprijin pentru medicii juniori și modul în care realizările lor sunt necunoscute. Pe parcursul episoadelor sunt explorate și viețile personale ale medicilor juniori.



Trailerul filmului serial comedie dramă "This Is Going to Hurt" 2022 O să doară


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii