Header Ads Widget

The Tourist (Serial thriller HBO Max 2022) trailer și detalii

Serial dramă și thriller online "The Tourist" 2022, cu actorii Jamie Dornan, Danielle Macdonald și Shalom Brune-Franklin. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Tourist".


Despre serialul The Tourist

The Tourist / Turistul este un serial de televiziune thriller dramă american-britanic-australian regizat de Chris Sweeney, Daniel Nettheim după un scenariu scris de Harry Williams și Jack Williams. În serial îl găsim pe actorul Jamie Dornan în rolul victimei unui accident de mașină care se trezește în spital cu amnezie. Alți actori în roluri secundare Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson și Danny Adcock.


Serialul The Tourist / Turistul a avut premiera pe 1 ianuarie 2022 pe BBC One în Marea Britanie, a doua zi pe Stan în Australia și pe 3 martie pe HBO Max în SUA. Este distribuit la nivel internațional de All3Media. În martie 2022, serialul The Tourist / Turistul a fost reînnoit oficial pentru un al doilea sezon.


Sinopsis la serialul The Tourist

Când un bărbat irlandez se trezește în ținutul australian fără memorie, trebuie să folosească puținele indicii pe care le are pentru a-și descoperi identitatea înainte ca trecutul să-l ajungă din urmă.





Actorii principali în distribuția serialului The Tourist

Jamie Dornan, Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson, Danny Adcock, Kamil Ellis, Damien Strouthos, Greg Larsen, Victoria Haralabidou, Damien Strouthos, Greg Larsen, Victoria Haralabidou, Geneviève Lemon, Alex Andreas, Jeanette Cronin, David Collins, Rhonda Doyle, Ansuya Nathan, Stephen Hunter, Renee Lim, Lasarus Ratuere, Mark Fantasia, Jasper Bagg, María Mercedes, Natasha Wanganeen, Erin Scott

Regizori: Chris Sweeney, Daniel Nettheim

Creatori: Harry Williams, Jack Williams

Genul filmului serial: Dramă, Mister, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 1 ianuarie 2022 pe BBC One în Marea Britanie / 3 martie 2022 în America pe HBO Max

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The Tourist titlul original

Producători: All3Media International, BBC One, HBO Max, Stan

Distribuitor: British Broadcasting Corporation (BBC), HBO Max, Stan

Țara: SUA, UK, Australia

Este serialul The Tourist pe HBO Max

Din păcate serialul The Tourist încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Tourist pe Netflix

Din păcate serialul The Tourist încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Tourist

După ce a fost fugit de pe drum, un bărbat se trezește într-un spital din Australia cu amnezie. Un singur indiciu îl pornește într-o călătorie frenetică pentru a-și aminti cine este și de ce cineva îl vrea mort. În orășelul Burnt Ridge, orice știre este o veste mare și nu se poate avea încredere în toată lumea. Alianțe schimbătoare, conexiuni incerte și adevăruri întunecate stau la îndemână, în timp ce condițiile dure din interiorul australian pregătesc scena pentru o socotire dureroasă.



Trailerul filmului serial thriller "The Tourist" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii