Header Ads Widget

The Time Traveler's Wife (Serial dramă sf 2022) trailer și detalii

Serial dramă sf online "The Time Traveler's Wife" 2022, cu actorii Rose Leslie, Theo James și Jason David. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Time Traveler's Wife".


Despre serialul The Time Traveler's Wife

The Time Traveler's Wife este un serial de televiziune dramă romantică științifico-fantastic american-britanic creat de David Logan pentru televiziunea HBO și serviciul de streaming HBO Max și bazat pe romanul cu același nume al lui Audrey Niffenegger. Serialul este regizat de Rob Burke și Ronan Burke, și îi are în rolurile principale pe actorii Rose Leslie, Theo James, Jason David, Jaime Ray Newman, Kate Siegel, Josh Stamberg, Taylor Richardson, Desmin Borges și Spencer House.


Serialul romantic științifico-fantastic "The Time Traveler's Wife" este format din șase episoade și este produs de companiile Hartswood Films, Home Box Office (HBO) și Warner Bros. Television. Primul episod va avea premiera în Mai 2022 pe plarforma de streaming HBO Max și pe televiziunea HBO.


Sinopsis la serialul The Time Traveler's Wife

The Time Traveller's Wife este o poveste de dragoste care urmărește căsătoria dintre Clare și Henry, care este complicată de călătoria în timp.





Actorii principali în distribuția serialului The Time Traveler's Wife

Rose Leslie, Theo James, Jason David, Jaime Ray Newman, Kate Siegel, Josh Stamberg, Taylor Richardson, Desmin Borges, Spencer House, Will Brill, Michael Park, Chelsea Frei, Marcia DeBonis, Everleigh McDonell, Brian Altemus, Rebecca Radisic, Peter Graham, Natasha Lopez, Caitlin Shorey, Irene Blackman, Adeline Turco, Sara Frankino, Finnerty Steeves

Regizori: David Nutter

Creatori: Steven Moffat, Audrey Niffenegger

Genul filmului serial: Dramă, Fantastic, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: Mai 2022 în America pe HBO Max și HBO

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The Time Traveler's Wife titlul original, Soția călătorului în timp - posibilă traducere în română a titlului serialului.

Producători: Hartswood Films, Home Box Office (HBO), Warner Bros. Television

Distribuitor: HBO Max. HBO

Țara: SUA, UK

Este serialul The Time Traveler's Wife pe HBO Max

Din păcate serialul The Time Traveler's Wife încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Time Traveler's Wife pe Netflix

Din păcate serialul The Time Traveler's Wife încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Time Traveler's Wife

Relația unui cuplu este pusă la încercare atunci când este implicată călătoria în timp. O adaptare TV a romanului lui Audrey Niffenegger „Soția călătorului în timp”.

Romanul, care a fost anterior adaptat într-un film cu numele The Time Traveler's Wife / Soția călătorului în timp în 2009, cu Rachel McAdams și Eric Bana în rolurile principale, spune povestea magică de dragoste a lui Claire, o artistă, și a soțului ei Henry, care are o tulburare genetică care îl face să călătorească în timp aleatoriu și fără niciun control. Povestea relatează relația lor, deoarece este adesea complicată de absențele bruște ale lui Henry și reaparițiile pierdute în timp. În noua serie, Claire va fi interpretată de starul Urzeala tronurilor / Game of Thrones, actrița Rose Leslie, iar Henry va fi interpretat de Theo James, starul din filmul Divergent. Alături de Leslie și James, The Time Travelers Wife îi va avea în rolurile principale pe Desmin Borges, Natasha Lopez, Josh Stamberg, Kate Siegel și Jaime Ray Newman.



Trailerul filmului serial dramă sf "The Time Traveler's Wife" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii