Header Ads Widget

The Staircase (Serial biografic HBO Max 2022) trailer și detalii

Serial dramă biografică online "The Staircase" 2022, cu actorii Colin Firth, Toni Collette și Rosemarie DeWitt. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Staircase".


Despre serialul The Staircase

The Staircase este un serial de televiziune american, creat și scris de Antonio Campos și Maggie Cohn, bazat pe documentele cu același nume din 2004, create de Jean-Xavier de Lestrade. Serialul îl are pe Colin Firth în rolul principal Michael Peterson, un scriitor condamnat pentru uciderea soției sale Kathleen Peterson (Toni Collette), care a fost găsită moartă la partea de jos a scărilor din casa lor. Alți actori vare vor juca în serial sunt Rosemarie DeWitt, Juliette Binoche, Parker Posey, Sophie Turner, Odessa Young, Patrick Schwarzenegger, Dane DeHaan, Olivia DeJonge și Michael Stuhlbarg.


Serialul american este produs de companiile Annapurna Television și HBO Max, și va avea premiera în România pe HBO Max pe data de 5 mai 2022. Serialul are 8 episoade și este o mini serie.


Sinopsis la serialul The Staircase

Michael Peterson, un romancier polițist, este acuzat că și-a lovit soția Kathleen până a murit, după ce aceasta a fost găsită moartă la partea de jos a scărilor din casa lor.






Actorii principali în distribuția serialului The Staircase

Colin Firth, Toni Collette, Rosemarie DeWitt, Juliette Binoche, Parker Posey, Sophie Turner, Odessa Young, Patrick Schwarzenegger, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Michael Stuhlbarg, Tim Guinee, Vincent Vermignon, Hannah Pniewski, Kevin Sizemore, Robert Crayton, Cory Scott Allen, Justice Leak, Ryan Lewis, Joel McKinnon Miller, Trini Alvarado, Cullen Moss, Daniela Lee, Teri Wyble, Susan Pourfar, Jason Davis, Frank Feys

Regizori: Antonio Campos, Leigh Janiak

Creatori: Antonio Campos, Maggie Cohn

Genul filmului serial: Biografic, Crime, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 5 Mai 2022 pe în America pe HBO Max

Lansare serial în România: 5 Mai 2022 pe HBO Max România

Cunoscut și ca: The Staircase titlul original

Producători: Annapurna Television, HBO Max

Distribuitor: HBO Max

Țara: SUA

Este serialul The Staircase pe HBO Max

Da, serialul va fi disponibil pe HBO Max începând cu data de 5 mai 2022.


Este serialul The Staircase pe Netflix

Din păcate serialul The Staircase încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Staircase

Bazat pe o poveste adevărată, serialul The Staircase explorează viața lui Michael Peterson (Colin Firth), familia sa extinsă din Carolina de Nord și moartea suspectă a soției sale, Kathleen Peterson (Toni Collette). Serialul limitat de opt episoade este un HBO Max Original, creat de Antonio Campos și debutează joi, 5 mai pe HBO Max.



Trailerul filmului serial biografic "The Staircase" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii