Header Ads Widget

The Afterparty (Serial comedie mister 2022) trailer și detalii

Serial de comedie și mister online "The Afterparty" 2022, cu actorii Tiffany Haddish, Sam Richardson și Zoe Chao. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Afterparty".


Despre serialul The Afterparty

The Afterparty este un serial de televiziune american de comedie și mister, creat de Christopher Miller care a și regizat cele 8 episoade. În serial, o crimă se petrece la o petrece dată după reuniunea de liceu și toată lumea este suspectă. Un detectiv îi anchetează pe toți și la final află adevărul șocant. În rolurile principale îi găsim pe actorii Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoe Chao, Ike Barinholtz, Ben Schwartz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou, Dave Franco, John Early, Tiya Sircar și Channing Tatum.


Serialul american de comedie și mister "The Afterparty" este produs de companiile Columbia TriStar TV Productions, Lord Miller și Sony Pictures Television, și a avut premiera pe Apple TV+ pe data de 28 ianuarie 2022. Pe 2 martie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.


Sinopsis la serialul The Afterparty

Când petrecerea de după o reuniune de liceu se termină cu o moarte, toată lumea este suspectă. Un detectiv îi pune pe jar pe foștii colegi de clasă unul câte unul, dezvăluind potențiale motive în timp ce fiecare își spune versiunea povestirii – culminând cu adevărul șocant.





Actorii principali în distribuția serialului The Afterparty

Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoe Chao, Ike Barinholtz, Ben Schwartz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou, Dave Franco, John Early, Tiya Sircar, Kelvin Yu, Ayden Mayeri, Genevieve Angelson, Everly Carganilla, Miracle Laurie, Christopher May, Will Forte, Mel Rodriguez, Danielle Juliet Ma, Channing Tatum, Fred Savage, Reid Scott, Christopher Allen, Haley Tju, Kenny Cooper, Brandon Keener, Barbie Ferreira, David Banks, Al Bayan, Jimmy Tatro, Ashley Dulaney, Momo Bedier, Chris Coppola, Jill Basey, Andrew Flory, Kelen Coleman, Azia Celestino

Regizori: Christopher Miller

Creatori: Christopher Miller

Genul filmului serial: Comedie, Crime, Mister, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 28 Ianuarie 2022 pe Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The Afterparty titlul original

Producători: Columbia TriStar TV Productions, Lord Miller, Sony Pictures Television

Distribuitor: Apple TV+

Țara: America

Este serialul The Afterparty pe HBO Max

Din păcate serialul The Afterparty încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Afterparty pe Netflix

Din păcate serialul The Afterparty încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Afterparty

Serialul are loc la o reuniune după petrecere a liceului, cu fiecare episod „o perspectivă diferită a personajului” asupra a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Criticul Olivia Rutigliano a remarcat că acesta este un exemplu de „whunnit milenar”, un nou subgen al misterului crimei în care investigația este un vehicul pentru ca personajele să găsească a doua șansă, împlinire personală și o îndepărtare de la viața de zi cu zi plictisitoare sau opresivă (prin sentimentul că viața lor a devenit un nou gen).



Trailerul filmului serial "The Afterparty" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii