Header Ads Widget

Ten Percent (Serial comedie 2022) trailer și detalii

Serial de comedie online "Ten Percent" 2022, cu actorii Jack Davenport, Lydia Leonard și Maggie Steed. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Ten Percent".


Despre serialul Ten Percent

Ten Percent este un serial de comedie canadian-britanic din 2022 regizat de Sam Leifer și Jessica Swale după un scenariu de John Morton, Ella Road și Keith Akushie. În serial, agenții unei agenții de talente din Londra se luptă să-și păstreze clienții după moartea subită a fondatorului firmei. În distribuția serialului îi găsim pe actorii Jack Davenport, Lydia Leonard, Maggie Steed, Prasanna Puwanarajah, Hiftu Quasem, Fola Evans-Akingbola, Harry Trevaldwyn și Natasha Little.


Filmul serial de comedie "Ten Percent" este produs de companiile BRON Studios și Headline Pictures, și va avea premiera pe data de 28 Aprilie 2022 pe platforma de streaming Amazon Prime Video.


Sinopsis la serialul Ten Percent

Serialul are loc la o agenție de talente din Londra, unde agenții se luptă pentru a-și menține clienții vedete fericiți și afacerea lor pe linia de plutire după moartea subită a fondatorului lor.





Actorii principali în distribuția serialului Ten Percent

Jack Davenport, Lydia Leonard, Maggie Steed, Prasanna Puwanarajah, Hiftu Quasem, Fola Evans-Akingbola, Harry Trevaldwyn, Natasha Little, Rebecca Humphries, Smurf, Tim McInnerny, Edward Bluemel, Chelsey Crisp, Eléonore Arnaud, Jack Holden, Demetri Goritsas, Emmett J Scanlan, Lucy Aarden, Becky Brunning, Robert Ashe, Jim Broadbent, Helena Bonham Carter, Kelly Macdonald, Olivia Williams, Alex Jones

Regizori: Sam Leifer, Jessica Swale, John Morton

Creatori: John Morton

Genul filmului serial: Comedie, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 28 Aprilie 2022 pe Amazon Prime Video

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Ten Percent titlul original, Call My Agent titlu alternativ

Producători: BRON Studios, Headline Pictures

Distribuitor: Amazon Prime Video

Țara: Canada, Marea Britanie

Este serialul Ten Percent pe HBO Max

Din păcate serialul Ten Percent încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Ten Percent pe Netflix

Din păcate serialul Ten Percent încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Ten Percent

Bazat pe seria originală Call My Agent! cu Prasanna Puwanarajah, Maggie Steed, Jack Davenport și Lydia Leonard la cârmă, se scufundă în lumea unei agenții de talente londoneze în care agenții sunt disperați să-și țină clienții fericiți, mai ales după moartea subită a fondatorului lor.



Trailerul filmului serial de comedie "Ten Percent" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii