Header Ads Widget

Outer Range (Serial thriller Amazon 2022) trailer și detalii

Serial dramă și mister "Outer Range" 2022, cu actorii Josh Brolin, Imogen Poots și Lili Taylor. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Outer Range".


Despre serialul Outer Range

Outer Range este un serial american de thriller și mister pentru internet, creat de Brian Watkins pentru Amazon Prime Video. Regizorii au regizat cele 8 episoade ale serialului sunt Jennifer Getzinger, Alonso Ruizpalacios, Amy Seimetz și Lawrence Trilling, iar actorii principalii sunt Josh Brolin, Imogen Poots, Lili Taylor, Tom Pelphrey, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Noah Reid, Shaun Sipos și Olive Abercrombie.


Serialul american thriller "Outer Range" este produs de companiile Amazon Studios, Flame Ventures și Plan B Entertainment, și va fi lansat în România pe pe 15 aprilie 2022 pe platforma de streaming Amazon Prime Video.


Sinopsis la serialul Outer Range

Un fermier care luptă pentru pământul și familia sa, descoperă un mister de nepătruns la marginea sălbăticiei din Wyoming.





Actorii principali în distribuția serialului Outer Range

Josh Brolin, Imogen Poots, Lili Taylor, Tom Pelphrey, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Noah Reid, Shaun Sipos, Olive Abercrombie, Will Patton, Isabel Arraiza, Morningstar Angeline, Hank Rogerson, Matthew Maher, Matt Lauria, Deirdre O'Connell, Kristen Connolly, Jordyn Aurora Aquino, Melissa Chambers, William Sterchi, Kevin Chamberlin, Brytnee Ratledge, Grayson Berry, Barry Del Sherman, Christopher Hagen, Yrsa Daley-Ward, Zach Rose, Teddy Eggleston, Wes Martinez, Cindy Lippert, Angela L. Wilson

Regizori: Jennifer Getzinger, Alonso Ruizpalacios, Amy Seimetz, Lawrence Trilling

Creatori: Brian Watkins

Genul filmului serial: Dramă, Mister, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 15 aprilie 2022 pe platforma Amazon Prime

Lansare serial în România: 15 aprilie 2022 pe platforma Amazon Prime

Cunoscut și ca: Outer Range titlul original

Producători: Amazon Studios, Flame Ventures, Plan B Entertainment, Reunion Pacific Entertainment

Distribuitor: Amazon Prime

Țara: SUA

Este serialul Outer Range pe HBO Max

Din păcate serialul Outer Range încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Outer Range pe Netflix

Din păcate serialul Outer Range încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Outer Range

Outer Range se concentrează pe Royal Abbott (Josh Brolin), un fermier care luptă pentru pământul și familia sa, și care descoperă un mister de nepătruns la marginea sălbăticiei Wyoming. O fabulă palpitantă cu indicii de umor ironic și mister supranatural, Outer Range examinează modul în care ne confruntăm cu necunoscutul. La începutul seriei, Abbott se confruntă cu dispariția norei Rebecca. Ei sunt împinși până la pragul disperării atunci când soții Tillerson (proprietarii băgăcioși ai fermei vecine) fac o ofertă pentru pământul lor. O moarte prematură în comunitate declanșează un lanț de evenimente pline de tensiune, iar necazurile aparent mici, legate de pământ, ajung la apogeu odată cu sosirea unui gol negru misterios în pășunea de vest a fermei Abbott. Dezvăluiri sălbatice se desfășoară în timp ce Royal luptă pentru a-și proteja familia; Prin ochii lui, începem să vedem cum timpul conține secrete păstrate în trecut și mistere tulburătoare prefigurate.



Trailerul filmului serial dramă "Outer Range" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii