Header Ads Widget

Legații (Film românesc comedie 2022) Trailer și detalii

Film românesc comedie "Legații" 2022 cu actorii: Smiley, Augustin Viziru și Stefan Sprianu. Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Legații".


Despre filmul românesc Legații

Legații este un film românesc de comedie regizat de Iura Luncașu după un scenariu scris de el împreună cu Răzvan Roșca. În film, un grup de colegi de muncă țin un teambuilding la o cabană din munți, unde o provocare extremă dezvăluie povești interesante dar și trădări. În rolurile principale îi găsim pe actorii români Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Augustin Viziru, Stefan Sprianu, Cristina Stefania Codreanu, Nicoleta Ghinea, Skizzo Skillz, David Ionita, George Iulian Luca și Catalin Guta.


Filmul românesc de comedie "Legații" filmat la Cheile Grădiștei, este produs de companiile Arc Pictures, HaHaHa Production, Lucas Art Film și Next Spot și distribuit în România de Vertical Entertainment. Filmul a avut premiera premiera în cinematografele românești pe data de 13 aprilie 2022. "Legații" poate fi vizionat online pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis la filmul Legații

Un grup de oameni din tehnologie pleacă la munte, pregătiți pentru un weekend clasic pentru oamenii corporativi. După o noapte de petrecere, ei află că de data aceasta vor face ceva diferit: o drumeție de 24 de ore, în timp ce sunt legați cu o frânghie unul de celălalt.





Distribuție Actori în filmul Legații

Smiley, Augustin Viziru, Stefan Sprianu, Cristina Stefania Codreanu, Nicoleta Ghinea, Skizzo Skillz, David Ionita, George Iulian Luca, Catalin Guta, Darius Vlad Cretan, Daria Pentelie, Tatiana Selaru, Madalina Mihaela Cretan, Amelia Anghel, Andrada Popa, Bianca Mircescu, Sergiu Necula, Ioan-Cristinel Ducaru

Regizor: Iura Luncașu

Scenariu: Iura Luncașu, Răzvan Roșca

Genul filmului: Comedie, Filme românești pe Netflix, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională: 13 Aprilie 2022

Premiera în România: 13 Aprilie 2022

Unde poate fi văzut online filmul: pe Netflix


Este filmul românesc Legații pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Legații încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.


Este filmul românesc Legații pe Netflix

Filmul românesc Legații este disponibil pe Netflix și îl puteți viziona online AICI.

Descriere film românesc Legații

„Legații” spune povestea unui grup de IT-iști care ajunge la munte, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Chiar dacă sună provocator, unii protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar în rucsaci, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.



Trailer online la filmul românesc Legații 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii