Header Ads Widget

Last Seen Alive (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Last Seen Alive" 2022 cu actorii Gerard Butler, Jaimie Alexander și Russell Hornsby. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Last Seen Alive".


Despre filmul Last Seen Alive

Last Seen Alive este un film thriller american regizat de Brian Goodman după un șcenariu de Marc Frydman. În film, soția lui Will Spann dispare fără urmă în timpul unei opriri la o benzinărie. Acum el trebuie să facă tot ce depinde de el ca s-o găsescă. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, Dani Deetté, Aleks Alifirenko Jr., Robert Walker Branchaud, Emily Brinks, Rachel Trautmann și Jordan Salloum.


Filmul american "Last Seen Alive" este produs de companiile Alienworx Productions, G-BASE, Marc Frydman Productions și Perfection Hunter Productions, și este programat să fie lansat pe 12 Mai 2022 în Olanda și pe 19 Mai în cinematografe în Australia.


Sinopsis la filmul Last Seen Alive

În timpul unei călătorii spre casa soției lui, Will Spann oprește la o benzinărie iar soția lui dispare fără urmă. Cum autoritățile nu reuțesc s-o găsească, el trebuie să ia lucrurile în propriile mâini.





Distribuție Actori în filmul Last Seen Alive

Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, Dani Deetté, Aleks Alifirenko Jr., Robert Walker Branchaud, Emily Brinks, Rachel Trautmann, Jordan Salloum, David Kallaway, Chip Lane, Matthew R. Staley, Alphonso A'Qen-Aten Jackson, Brice Anthony Heller, David Gurule, David S. Perez, Christie McLendon, Piper Wild, Alexandra Miles, Robin Fletcher, Robert Alan Peterson, Connor M. Williams, Benson Robert

Regizor
Brian Goodman

Scenarist
Marc Frydman

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
12 Mai 2022 în Olanda, 19 Mai în cinematografe în Australia

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Last Seen Alive titlul original, Chase titlu alternativ

Este filmul Last Seen Alive pe HBO Max

Din păcate filmul Last Seen Alive încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Last Seen Alive pe Netflix?

Din păcate filmul Last Seen Alive încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Last Seen Alive

„Last Seen Alive aka Chase” se concentrează pe Will Spann (Gerard Butler), care își conduce în curând fosta soție Lisa (Jaimie Alexander) la casa părinților ei, când aceasta dispare în mod misterios fără urmă în timpul unei opriri la o benzinărie. Un Will frenetic angajează poliția locală și părinții Lisei într-o încercare disperată de a o găsi, dar, pe măsură ce timpul trece și bănuielile cad asupra lui, el trebuie să ia lucrurile în propriile mâini, adâncindu-se în miezul criminal al orașului în timp ce fuge de autorități într-un cursă contra cronometru pentru a o găsi pe Lisa.


Trailer la filmul "Last Seen Alive" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii