Header Ads Widget

Dual (Film SF 2022) Trailer și Detalii

Film sf și thriller online "Dual" 2022 cu actorii Karen Gillan, Aaron Paul și Theo James. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dual".


Despre filmul Dual

Dual este un film thriller științifico-fantastic american din 2022, scris, regizat și produs de Riley Stearns. În film joacă actorii Karen Gillan, Beulah Koale, Theo James și Aaron Paul. Complotul urmărește o femeie care trebuie să se lupte cu o clonă a ei până la moarte, după ce își revine în mod neașteptat dintr-o boală terminală.


Filmul sf american "Dual" a avut premiera la Festivalul de Film Sundance 2022 pe 22 ianuarie 2022. A fost lansat în Statele Unite pe 15 aprilie 2022, de către RLJE Films.


Sinopsis la filmul Dual

După ce primește un diagnostic terminal, Sarah optează pentru o procedură de clonare pentru a-și ușura pierderea prietenilor și familiei ei. Când își revine brusc și miraculoas, încercările ei de a-și opri clona eșuează și duc la un duel până la moarte, mandatat de instanță. Acum are la dispoziție un an pentru a-și antrena trupul și mintea pentru lupta vieții ei.





Distribuție Actori în filmul Dual

Karen Gillan, Aaron Paul, Theo James, Beulah Koale, Maija Paunio, Rea Lest, Kristofer Gummerus, Elsa Saisio, Andrei Alén, Aram Tertzakian, Darren McStay, Rasmus Blomqvist, Katariina Havukainen, Riley Stearns, Marketta Tikkanen

Regizor
Riley Stearns

Scenarist
Riley Stearns

Genul filmului
SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
22 ianuarie 2022 la Festivalul de Film Sundance 2022 și pe 15 Aprilie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Dual titlul original

Este filmul Dual pe HBO Max

Din păcate filmul Dual încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dual pe Netflix?

Din păcate filmul Dual încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dual

În viitorul apropiat, o femeie pe nume Sara aude că este bolnavă în stadiu terminal. Pentru a-și salva familia de durerea de a o pierde, ea optează pentru o procedură de clonare a ei însăși și o antrenează pe clonă să se simtă ca ea. Cu toate acestea, Sara face o recuperare miraculoasă, ceea ce o duce la o nouă problemă: în societatea viitorului, oamenii nu pot exista mai mult decât limita de timp a clonelor lor. Prin lege, Sara și clona ei trebuie să se lupte până la până la moarte pentru a vedea care poate rămâne în viață.


Trailer la filmul "Dual" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii