Header Ads Widget

Dosarul 631 (Film românesc 2022) Trailer și detalii

Film românesc dramă "Dosarul 631" 2022 cu actorii: Gheorghe Visu, Diana Cavallioti și Dorel Vișan. Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Dosarul 631".


Despre filmul românesc Dosarul 631

Dosarul 631 este un film românesc dramă regizat de Marius Th. Barna după un scenariu scris de Bogdan Ficeac. În film, un reporter aparent începător este trimis să investigheze presupusele închisori zburătoare americane. În rolurile principale îi găsim pe actorii români Gheorghe Visu, Diana Cavallioti, Dorel Visan, Doru Ana, Marius Florea Vizante, Maria Obretin, Mircea Rusu, Mihai Vasilescu și Diana Sar.


Filmul românesc dramă "Dosarul 631" este produs și distribuit în România de compania Paradox Film și va avea premiera în cinematografele românești pe data de 6 mai 2022 la sala Ultra, Cineplexx Băneasa, din București.


Sinopsis la filmul Dosarul 631

Un tânăr reporter, aparent novice este trimis să descopere ceva despre presupusele închisori zburătoare americane în România. El ”găsește”...o posibilă scurgere de informații clasificate, ceea ce devine o miză ce agită ce poate fi exploatată de media, de politic și diferite personaje. Filmul reflectă și un mental colectiv, dar și individual.





Distribuție Actori în filmul Dosarul 631

Gheorghe Visu, Diana Cavallioti, Dorel Vișan, Doru Ana, Marius Florea Vizante, Maria Obretin, Mircea Rusu, Mihai Vasilescu, Diana Sar, Iosif Paștina, Radu Botar, András Demeter, Ovidiu Nicolescu, Tache Florescu, Radu Mateucă

Regizor: Marius Th. Barna

Scenariu: Bogdan Ficeac

Genul filmului: Dramă, Filme românești pe Netflix, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională: 12 Mai 2022

Premiera în România: 12 Mai 2022

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Dosarul 631 pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Dosarul 631 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Dosarul 631 pe Netflix

Din păcate filmul românesc Dosarul 631 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Dosarul 631

Inspirat dintr-un fapt real, filmul prezintă investigația jurnalistică a unui reporter tv (DINU, Iosif Paștina) pentru presupusele "închisori zburătoare”, americane din România. Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios DOSAR 631, DINU, descoperă o scurgere de informații dintr-o bază NATO din România. Evenimentul de presă agită, provoacă, tentează diferite medii de presă, politicieni de vârf, servicii, atât interne, cât și externe, provocând drame atât hilare, cât și absurde, într-o comedie neagră.

Demersul jurnalistic al reporterului "recent” devenit de investigații, este o probă dură, deloc facilă, pentru a-și păstra demnitatea profesională, dar și caracterul, constatând duplicitatea, volatilitatea morală și lipsa de măsura, a unei lumi care își continuă implacabil cursul.



Trailer online la filmul românesc Dosarul 631 (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii