Header Ads Widget

Crush (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Crush" 2022 cu actorii Rowan Blanchard, Auli'i Cravalho și Megan Mullally. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Crush".


Despre filmul Crush

Crush este un film de comedie romantică american din 2022 regizat de Sammi Cohen după un scenariu de Kirsten King și Casey Rackham. În film, o elevă de liceu îndrăgostită de o fată, se îndrăgostește curând de o altă fată cu care este coechipieră în echipa de atletism. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Rowan Blanchard, Auli'i Cravalho, Megan Mullally, Aasif Mandvi, Michelle Buteau, Teala Dunn, Isabella Ferreira, Tyler Alvarez și Addie Weyrich.


Filmul romantic american "Crush" este produs de companiile Animal Pictures, 3 Arts Entertainment și American High, și va avea premiera pe data de 29 Aprilie 2022 pe platforma de streaming Hulu.


Sinopsis la filmul Crush

O tânără artistă aspirantă se alătură echipei de atletism din liceu și mai târziu descoperă cum se simte dragostea adevărată atunci când se trezește îndrăgostită de un coechipier neașteptat.





Distribuție Actori în filmul Crush

Rowan Blanchard, Auli'i Cravalho, Megan Mullally, Aasif Mandvi, Michelle Buteau, Teala Dunn, Isabella Ferreira, Tyler Alvarez, Addie Weyrich, Patrick Klein, Addyson Tabankin, Ryan Wilson, Rebecca Wilk

Regizor
Sammi Cohen

Scenarist
Kirsten King, Casey Rackham

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
29 Aprilie 2022 pe Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Crush titlul original, Love in Color titlu alternativ

Este filmul Crush pe HBO Max

Din păcate filmul Crush încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Crush pe Netflix?

Din păcate filmul Crush încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Crush

O artistă aspirantă și elevă de liceu este forțată, împotriva voinței ei, să se alăture echipei sale de atletism din liceu. Cu toate acestea, situația nu este deloc rău, deoarece acest lucru îi dă ocazia să urmărească o fată de care a fost îndrăgostită de ceva timp. Cu toate acestea, lucrurile se complică și mai mult atunci când constată că se îndrăgostește total de un alt coechipier. În curând va vedea cum se simte dragostea adevărată.


Trailer la filmul "Crush" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii