Header Ads Widget

Crimes of the Future (Film SF 2022) Trailer și Detalii

Film horror sf online "Crimes of the Future" 2022 cu actorii Viggo Mortensen, Kristen Stewart și Lea Seydoux. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Crimes of the Future".


Despre filmul Crimes of the Future

Crimes of the Future este un film de groază sf coprodus la nivel internațional, scris și regizat de David Cronenberg. Filmul are același nume ca un film din 1970 al lui Cronenberg, dar nu este un remake al filmului respectiv. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Viggo Mortensen, Kristen Stewart, Lea Seydoux, Scott Speedman, Tanaya Beatty, Denise Capezza, Lihi Kornowski și Yorgos Karamihos.


Filmul sf "Crimes of the Future" va avea premiera în mai la Festivalul de Film de la Cannes 2022, unde va fi în competiție pentru Palme d'Or.


Sinopsis la filmul Crimes of the Future

O scufundare profundă în viitorul nu atât de îndepărtat, în care omenirea învață să se adapteze la mediul său sintetic. Această evoluție mută oamenii dincolo de starea lor naturală și într-o metamorfoză, care le modifică structura biologică.





Distribuție Actori în filmul Crimes of the Future

Viggo Mortensen, Kristen Stewart, Lea Seydoux, Scott Speedman, Tanaya Beatty, Denise Capezza, Lihi Kornowski, Yorgos Karamihos, Don McKellar, Nadia Litz, Yorgos Pirpassopoulos, Welket Bungué, Jason Bitter, Ephie Kantza

Regizor
David Cronenberg

Scenarist
David Cronenberg

Genul filmului
Dramă, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
în Mai la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Crimes of the Future titlul original

Este filmul Crimes of the Future pe HBO Max

Din păcate filmul Crimes of the Future încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Crimes of the Future pe Netflix?

Din păcate filmul Crimes of the Future încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Crimes of the Future

Sună foarte ambițios, aruncând o scufundare profundă în viitorul nu atât de îndepărtat în care omenirea învață să se adapteze la mediul ei sintetic. Această evoluție mută oamenii dincolo de starea lor naturală și într-o metamorfoză, care le modifică structura biologică. În timp ce unii îmbrățișează potențialul nelimitat al trans-umanismului, alții încearcă să-l controleze. Oricum, sindromul de evoluție accelerată se răspândește rapid. Saul Tenser este un artist de performanță iubit care a îmbrățișat această nouă stare, încolțind organe noi și neașteptate în corpul său. Alături de partenera sa, Caprice, Tenser a transformat prelevarea acestor organe într-un spectacol pentru adepții săi fideli de care să se minuneze în teatrul în timp real. Dar, având în vedere atât guvernul, cât și o subcultură ciudată, Tenser este forțat să ia în considerare care ar fi cea mai șocantă performanță a sa dintre toate.


Trailer la filmul "Crimes of the Future" 2022



Trailer internațional la filmul sf horror "Crimes of the Future" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii