Header Ads Widget

Candy (Serial biografic 2022) trailer și detalii

Serial biografic online "Candy" 2022, cu actorii Jessica Biel, Melanie Lynskey și Raul Esparza. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Candy".


Despre serialul Candy

Candy este un serial de televiziune biografic și dramă american, creat de Robin Veith și Nick Antosca pentru serviciul de streaming Hulu. În serial, Candy Montgomery este o femeie casnică care se pare că are totul, însă ceva o face să-și ucidă prietena cu care se ducea la biserică. Serialul Candy îi are în rolurile principale pe actorii Jessica Biel, Melanie Lynskey, Raúl Esparza, Sharon Conley, Aven Lotz, Dash McCloud, Antonella Rose, Russell Thomas, Bruce McKinnon și Jesse Gallegos.


Serialul biografic american "Candy" este format din cinci episoade și este produs de companiile 20th Television, Eat the Cat, Iron Ocean Films, Love & Squalor Pictures și Universal Cable Productions. Este programat să aibă premiera pe 9 Mai 2022 pe platforma de streaming HULU.


Sinopsis la serialul Candy

Candy Montgomery este o casnică și o mamă din anii 1980, care a făcut totul bine - dar când presiunea conformității crește în ea, acțiunile ei țipă după un pic de libertate. Până când cineva îi spune să tacă. Cu rezultate mortale.





Actorii principali în distribuția serialului Candy

Jessica Biel, Melanie Lynskey, Raúl Esparza, Sharon Conley, Aven Lotz, Dash McCloud, Antonella Rose, Russell Thomas, Bruce McKinnon, Jesse Gallegos, Rick Espaillat, Annie Cook, Pablo Schreiber, Timothy Simons, Selena Anduze, Kevin Brown, Liz McGeever, Preston James Hillier, Michael H. Cole, Thea Clark, Hudson Hughes

Regizori: Jennifer Getzinger, Benjamin Semanoff, Michael Uppendahl, Tara Nicole Weyr

Creatori: Robin Veith, Nick Antosca

Genul filmului serial: Biografic, Crime, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 5 episoade

Data de lansare serial: 9 Mai 2022 în America pe Hulu

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Candy titlul original

Producători: 20th Television, Eat the Cat, Iron Ocean Films, Love & Squalor Pictures, Universal Cable Productions

Distribuitor: Hulu

Țara: SUA

Este serialul Candy pe HBO Max

Din păcate serialul Candy încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Candy pe Netflix

Din păcate serialul Candy încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Candy

Un serial cu acțiunea care se desfășoară în Texas în 1980 și bazat pe povestea adevărată a ucigașei Candy Montgomery și a victimei ei, Betty Gore. Jessica Biel o joacă pe Montgomery, care se pare că avea totul - un soț iubitor cu o slujbă bună, o fiică și un fiu, o casă drăguță în suburbiile nou-nouțe - așa că de ce și-a ucis prietena de la biserică cu un topor? Un serial bazat pe povestea adevărată a lui Candy Montgomery și Betty Gore.



Trailerul filmului serial biografic "Candy" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii