Header Ads Widget

Becoming Elizabeth (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă online "Becoming Elizabeth" 2022, cu actorii Alicia von Rittberg, Romola Garai și Jessica Raine. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Becoming Elizabeth".


Despre serialul Becoming Elizabeth

Becoming Elizabeth este un serial de televiziune dramă american-britanic creat de Anya Reiss pentru televiziunea Starz și o urmărește pe Regina Elisabeta în anii de tinerețe când încearcă să-și asigure tronul. Serialul este regizat de Justin Chadwick, Udayan Prasad și Catherine Morshead, și îi are în rolurile principale pe actorii Alicia von Rittberg, Romola Garai, Jessica Raine, Tom Cullen, Bella Ramsey, Jamie Parker, Oliver Zetterström, John Heffernan și Jamie Blackley.


Serialul dramatic "Becoming Elizabeth" este format din opt episoade și este produs de compania The Forge. Primul episod va avea premiera pe 12 Iunie 2022 la televiziunea americană Starz.


Sinopsis la serialul Becoming Elizabeth

Serialul "Becoming Elizabeth" urmărește anii din tinerețe ai Reginei Elisabeta I, o adolescentă orfană care se implică în politica curții engleze în călătoria ei pentru a-și asigura coroana.





Actorii principali în distribuția serialului Becoming Elizabeth

Alicia von Rittberg, Romola Garai, Jessica Raine, Tom Cullen, Bella Ramsey, Jamie Parker, Oliver Zetterström, John Heffernan, Jamie Blackley, Jacob Avery, Alexandra Gilbreath, Leo Bill, Ekow Quartey, Alex Macqueen, Olivier Huband, Robert Whitelock

Regizori: Justin Chadwick, Udayan Prasad, Catherine Morshead

Creatori: Anya Reiss

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 12 Iunie 2022 în America pe televiziunea Starz

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Becoming Elizabeth titlul original

Producători: The Forge

Distribuitor: Starz!

Țara: SUA, UK

Este serialul Becoming Elizabeth pe HBO Max

Din păcate serialul Becoming Elizabeth încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Becoming Elizabeth pe Netflix

Din păcate serialul Becoming Elizabeth încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Becoming Elizabeth

Serialul "Becoming Elizabeth" se concentrează pe tânăra Elisabeta Tudor (Alicia von Rittberg), o adolescentă orfană care se implică în problemele politice și sexuale ale curții engleze în călătoria ei pentru a-și asigura coroana. Moartea regelui Henric al VIII-lea pune în mișcare o luptă periculoasă pentru putere. Copiii săi supraviețuitori se trezesc pioni într-un joc între marile familii ale Angliei și puterile Europei care luptă pentru controlul țării.



Trailerul filmului serial dramă sf "Becoming Elizabeth" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii