Header Ads Widget

Alegi... sau mori (Film horror Netflix 2022) Choose or Die Trailer și detalii

Film horror și thriller produs de Netflix "Alegi... sau mori" 2022 cu actorii: Asa Butterfield, Eddie Marsan și Robert Englund. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Choose or Die".


Despre filmul Alegi... sau mori

Alegi... sau mori / Choose or Die (intitulat anterior CURS>R) este un film thriller britanic de groază regizat de Toby Meakins în debutul său în regie, după un scenariu scris de Simon Allen, Toby Meakins și Matthew James Wilkinson. Filmul îi are în distribuție pe actorii Asa Butterfield, Eddie Marsan, Robert Englund, Kate Fleetwood, Ryan Gage, Angela Griffin, Iola Evans, Caroline Loncq și George Taylor.


Filmul britanic de groază "Alegi... sau mori" este produs de companiile Anton și Stigma Films și va avea premiera în România pe data de 15 aprilie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Alegi... sau mori

După ce a lansat un joc pierdut de supraviețuire horror din anii 80, o tânără programatoare dezlănțuie un blestem ascuns care sfâșie realitatea, forțând-o să ia decizii terifiante și să se confrunte cu consecințe mortale.





Distribuție Actori în filmul Alegi... sau mori:

Asa Butterfield, Eddie Marsan, Robert Englund, Kate Fleetwood, Ryan Gage, Angela Griffin, Iola Evans, Caroline Loncq, George Taylor, Ioanna Kimbook, Joe Bolland, George Hannigan, Pete MacHale

Regizor: Toby Meakins

Scenariști: Simon Allen, Toby Meakins, Matthew James Wilkinson

Genul filmului: Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 15 Aprilie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 15 Aprilie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Marea Britanie

Cunoscut și ca
Choose or Die titlul original, CURS>R titlu alternativ

Este filmul Alegi... sau mori pe Netflix

Da, filmul Alegi... sau mori este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 15 Aprilie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Alegi... sau mori

Kayla (Iola Evans), o studentă fără probleme care, în căutarea unui premiu nerevendicat de 100.000 de dolari, joacă un joc obscur de supraviețuire pe computer din anii 1980. După o serie de momente neașteptat de terifiante, ea realizează curând că nu mai joacă pentru bani, ci pentru propria ei viață.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Alegi... sau mori (2022) Choose or Die

Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror și thriller romantică Alegi... sau mori (2022) Choose or Die, cu actorii Asa Butterfield, Eddie Marsan, Robert Englund, Kate Fleetwood, Ryan Gage și Angela Griffin și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii