Header Ads Widget

9 Bullets (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "9 Bullets" 2022 cu actorii Lena Headey, Sam Worthington și Cam Gigandet. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "9 Bullets".


Despre filmul 9 Bullets

9 Bullets este un film thriller american din 2022, scris și regizat de Gigi Gaston. În film, o dansatoare trebuie să fugă pentru a salva un băiat vecin a cărui viață este amenințată. În rolurile principale îi găsim pe actorii Lena Headey, Sam Worthington, Cam Gigandet, Dean Scott Vazquez, Barbara Hershey, Martin Sensmeier, Marc Menchaca și La La Anthony.


Filmul american "9 Bullets" este produs de companiile Foresight Entertainment și Pop Films, și va fi lansat în America pe 22 Aprilie 2022 de către Screen Media Films.


Sinopsis la filmul 9 Bullets

O dansatoare de burlesc trebuie să fugă pentru a salva un băiat vecin a cărui viață este amenințată de fostul ei iubit.





Distribuție Actori în filmul 9 Bullets

Lena Headey, Sam Worthington, Cam Gigandet, Dean Scott Vazquez, Barbara Hershey, Martin Sensmeier, Marc Menchaca, La La Anthony, Marlene Forte, Emma Holzer, Stephanie Arcila, Cornelia Guest, Chris Mullinax, Zachary Mooren, Claire Liz Phillips

Regizor
Gigi Gaston

Scenarist
Gigi Gaston

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
22 Aprilie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
9 Bullets titlul original, Nine Bullets sau Gypsy Moon titluri alternative

Este filmul 9 Bullets pe HBO Max

Din păcate filmul 9 Bullets încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul 9 Bullets pe Netflix?

Din păcate filmul 9 Bullets încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului 9 Bullets

O fostă dansatoare de burlesc devenită scriitoare (Lena Headey) descoperă o a doua șansă la viață și la mântuire atunci când riscă totul pentru a-și salva tânărul vecin, după ce acesta este martor la uciderea părinților săi. Acum, fugând de șeful criminalității locale (Sam Worthington), care se întâmplă să fie fostul ei iubit cu ceva timp în urmă, ea face o încercare disperată de a-l ține în viață și a-l duce pe băiat într-un loc sigur.


Trailer la filmul "9 Bullets" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii