Header Ads Widget

Tyson's Run (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "Tyson's Run" 2022 cu actorii Major Dodson, Amy Smart și Barkhad Abdi. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Tyson's Run".


Despre filmul Tyson's Run

Tyson's Run este un film dramă american scris și regizat de Kim Bass și cu actorii Rory Cochrane, Amy Smart, Major Dodson și Barkhad Abdi în rolurile principale.


Filmul dramă Tyson's Run este produs de companiile Planet 9 Productions, Beautiful Lie Pictures și Pace Pictures, și este programat să aibă lansarea pe 11 martie 2022 în Statele Unite, distribuit de Collide Distribution.


Sinopsis la filmul Tyson's Run

Un băiat neatletic, cu autism, se străduiește să devină un campion de maraton, oferindu-i tatălui său un scop neîmplinit și o a doua șansă de a-și pune familia pe primul loc.





Distribuție Actori în filmul Tyson's Run

Major Dodson, Amy Smart, Barkhad Abdi, Layla Felder, Jody Thompson, Isaiah Hanley, Forrest Deal, Claudia Zevallos, Reno Wilson, Dave Cohen, James Devoti, Stephan Jones, Jibre Hordges, Caleb Emery, Brian Troxell, Shawn Huff, John Cappetta, Max Perlman

Regizor
Kim Bass

Scenarist
Kim Bass

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
11 Martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Tyson's Run titlul original

Este filmul Tyson's Run pe HBO Max

Din păcate filmul Tyson's Run încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Tyson's Run pe Netflix?

Din păcate filmul Tyson's Run încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Tyson's Run

Când Tyson, în vârstă de 15 ani, merge pentru prima dată la școala publică, viața lui se schimbă pentru totdeauna. În timp ce îl ajută pe tatăl său să curețe după echipa de fotbal, Tyson se împrietenește cu campionul alergător de maraton Aklilu. Fără să-și lase autismul să-l rețină, Tyson devine hotărât să alerge primul său maraton în speranța că va câștiga aprobarea tatălui său.

Cu ajutorul unui prieten improbabil și al părinților săi, Tyson învață că, cu încredere de sine și cu curajul de a face primul pas, orice este posibil.


Trailer la filmul dramă "Tyson's Run" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii