Header Ads Widget

Trenul asasinilor (Film acțiune 2022) Bullet Train Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Trenul asasinilor" 2022 cu actorii Brad Pitt, Sandra Bullock și Zazie Beetz. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Bullet Train".


Despre filmul Trenul asasinilor

Trenul asasinilor / Bullet Train este un film de comedie și acțiune regizat de David Leitch, după un scenariu de Zak Olkewicz. Filmul se bazează pe romanul Maria Beetle (publicat în engleză sub numele de Bullet Train) de Kōtarō Isaka. Filmul are o distribuție care îi include pe Brad Pitt, Joey King, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon și Benito „Bad Bunny” Ocasio.


Filmul Trenul asasinilor (Bullet Train) este produs de ompaniile Columbia Pictures, 87North Productions și Fuqua Films este programat să fie lansat în Statele Unite pe 15 iulie 2022, de către Sony Pictures Releasing, iar în România va fi lansat de InterComFilm Distribution pe data de 15 iulie 2022.


Sinopsis la filmul Trenul asasinilor

Cinci asasini de la bordul unui tren glonț în mișcare rapidă descoperă că misiunile lor au ceva în comun.


Distribuție Actori în filmul Trenul asasinilor

Brad Pitt, Sandra Bullock, Zazie Beetz, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Bad Bunny, Masi Oka, Logan Lerman, Karen Fukuhara, Pasha D. Lychnikoff, Miraj Grbić, Harrison Xu, Andrea Muñoz, Darren Keilan, Johanna Watts, RiRia, Yoshi Sudarso, Nancy Daly, Ray Buffer

Regizor
David Leitch

Scenarist
Zak Olkewicz

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
15 iulie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
15 iulie 2022

Cunoscut și ca
Bullet Train titlul în engleză

Este filmul Trenul asasinilor pe Netflix?

Din păcate filmul Trenul asasinilor încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Trenul asasinilor

Ucigașul antrenat, Ladybug, vrea să renunțe la viața de asasin, dar este atras înapoi de manipulatoarea Maria Beetle, pentru a colecta o servietă într-un tren glonț care se îndreaptă de la Tokyo la Morioka. La bord se află colegii asasini Kimura, Prințul, Tangerine și Lemon. Odată ajuns la bord, el și ceilalți asasini concurenți de la bord descoperă că toate obiectivele lor sunt conectate.


Trailer la filmul de acțiune "Trenul asasinilor" 2022 Bullet Train


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii