Header Ads Widget

A Touch of Vengeance (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și crime online "A Touch of Vengeance" 2022 cu actorii Leona Clarke, Christopher Graham și Martin Nadin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Touch of Vengeance".


Despre filmul A Touch of Vengeance

A Touch of Vengeance este un film de acțiune și dramă britanic din 2022, regizat de Jordan-Kane Lewis care a scris scenariul împreună cu Lucy Ingram. În film, un asasin se pomenește că o treabă ușoară ia o întorsătură spre rău. În rolurile principale îi găsim pe actorii Leona Clarke, Christopher Graham, Martin Nadin, Lisa Chaplen, Harry Varney, Zak Ojaghi, Paul Jonah și Jordan Memmott.


Filmul britanic "A Touch of Vengeance" este produs de compania Studio Silent și a avut premiera pe 5 februarie 2022 în cinematografele din Sheffield, Anglia.


Sinopsis la filmul A Touch of Vengeance

Viața unui asasin devine mai complicată după ce o muncă ușoară ia o întorsătură în rău.





Distribuție Actori în filmul A Touch of Vengeance

Leona Clarke, Christopher Graham, Martin Nadin, Lisa Chaplen, Harry Varney, Zak Ojaghi, Paul Jonah, Jordan Memmott, James Morton, Liam Jackson, Alexandra Dornan, David Manning

Regizor
Jordan-Kane Lewis

Scenarist
Lucy Ingram, Jordan-Kane Lewis

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2022, Filme acțiune 2022

Data de lansare
5 Februarie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
A Touch of Vengeance titlul original

Este filmul A Touch of Vengeance pe HBO Max

Din păcate filmul A Touch of Vengeance încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul A Touch of Vengeance pe Netflix?

Din păcate filmul A Touch of Vengeance încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Touch of Vengeance

Viața unui asasin devine mai complicată după ce o muncă ușoară ia o întorsătură în rău și duce la o cale pavată de sânge. Un film neliniar, alb-negru, și de răzbunare.


Trailer la filmul "The Hyperions / A Touch of Vengeance" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii