Header Ads Widget

Tokyo Vice (Serial thriller HBO Max 2022) trailer și detalii

Serial thriller "Tokyo Vice" 2022, cu actorii Ansel Elgort, Ken Watanabe și Rachel Keller. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Tokyo Vice".


Despre serialul Tokyo Vice

Tokyo Vice este un serial dramă cu criminalitate bazată pe cartea cu același nume din 2009 a lui Jake Adelstein. Serialul este creat de J.T. Rogers și regizat de Destin Daniel Cretton, Hikari și Michael Mann după un scenariu de Arthur Phillips,J.T. Rogers, Adam Stein și Brad Kane. În distribuția serialului îi găsim pe actorii Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Show Kasamatsu, Tomohisa Yamashita, Shun Sugata și Masato Hagiwara.


Serialul thriller american "Tokyo Vice" este produs de companiile Boku Films, Endeavor Content și WOWOW, și va avea premiera în România pe platforma de streaming HBO Max pe data de 7 Aprilie 2022.


Sinopsis la serialul Tokyo Vice

Situat la sfârșitul anilor 1990, jurnalistul american Jake Adelstein se mută la Tokyo pentru a se alătura personalului unui important ziar japonez ca primul lor reporter născut în străinătate. Luat sub aripa unui detectiv veteran din echipa de forță, el începe să exploreze lumea întunecată și periculoasă a organizației criminale yakuza japoneză.





Actorii principali în distribuția serialului Tokyo Vice

Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Show Kasamatsu, Tomohisa Yamashita, Shun Sugata, Masato Hagiwara, Ayumi Tanida, Kosuke Toyohara, Noémie Nakai, Koshi Uehara, Ayumi Itô, Hideaki Itô, Rinko Kikuchi, Alisa Wild, Faye Butler, Yoshiro Kono, Aver Hamilton II

Regizori: Destin Daniel Cretton, Hikari, Michael Mann

Creatori: J.T. Rogers

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 7 aprilie 2022 pe platforma HBO Max

Lansare serial în România: 7 aprilie 2022 pe platforma HBO Max România

Cunoscut și ca: Tokyo Vice titlul original

Producători: Boku Films, Endeavor Content, WOWOW

Distribuitor: HBO Max

Țara: SUA

Este serialul Tokyo Vice pe HBO Max

Serialul Tokyo Vice va fi disponibil începând cu data de 7 aprilie 2022 pe platforma HBO Max România.


Este serialul Tokyo Vice pe Netflix

Din păcate serialul Tokyo Vice încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Tokyo Vice

În 1993, a fost angajat ca reporter începător pentru Yomiuri Shimbun. Fiind cadet, el descrie că a fost luat sub aripa lui Sekiguchi, un detectiv mai în vârstă. Inițial, Adelstein a fost repartizat lui Saitama, iar memoriile lui acoperă următorii 12 ani ca angajat al ziarului, descriind săptămâni de lucru de 80 de ore, dificultăți în relația și interacțiunile dintre reporterii criminalității și poliție. Cazuri specifice implică căutarea ucigașului lui Lucie Blackman, iar memoriile detaliază și amenințările cu moartea după ce acesta a publicat o expunere despre Tadamasa Goto. El a descoperit, de asemenea, că Prefectura Saitama modifica datele științifice despre contaminarea cu dioxină.



Trailerul filmului serial thriller "Tokyo Vice" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii