Header Ads Widget

The Thing About Pam (Serial NBC 2022) trailer și detalii

Serial dramă și crime "The Thing About Pam" 2022, cu actorii Renée Zellweger, Patricia French și Josh Duhamel. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Thing About Pam".


Despre serialul The Thing About Pam

The Thing About Pam este un serial american de televiziune limitat, care detaliază implicarea lui Pam Hupp în uciderea lui Betsy Faria în 2011. În serial joacă actorii Renee Zellweger, Josh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon, Gideon Adlon, Sean Bridgers, Glenn Fleshler, Suanne Spoke și Mac Brandt. Jenny Klein servește ca showrunner pentru serial.


După ce Peacock Productions a fost închis, NBC News Studios a fost lansat cu intenția de a crea conținut în stil documentar. Serialul a fost anunțat în mai 2020, când compania a dezvăluit un parteneriat cu Blumhouse Television. Se bazează pe acoperirea de la Dateline NBC și este intitulat după un podcast Dateline cu același nume. În februarie 2021, serialul a primit o comandă de șase episoade, Renee Zellweger alăturându-se distribuției și producției ca producător executiv.

Filmările au început în New Orleans în octombrie 2021. Serialul The Thing About Pam este programat să aibă premiera pe NBC pe data de 8 martie 2022.


Sinopsis la serialul The Thing About Pam

Scenariu urmărește în detaliu uciderea lui Betsy Faria din 2011, care a dus la condamnarea soțului ei Russ. Când condamnarea sa a fost anulată, crima a declanșat un lanț de evenimente care ar expune o schemă diabolică care o implică profund pe Pam Hupp.





Actorii principali în distribuția serialului The Thing About Pam

Renee Zellweger, Patricia French, Josh Duhamel, Judy Greer, Olivia Luccardi, Drew Scheid, Adam David Thompson, Catherine Carlen, Ann Mahoney, Michael Krikorian, Sarah Stipe, Katy Mixon, Gideon Adlon, Sean Bridgers, Glenn Fleshler, Suanne Spoke, Mac Brandt, Morgan Roberts, Barry Clifton

Regizori: Adam Kane, Logan Kibens, Scott Winant

Creatori: Jenny Klein

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 8 Martie 2022 pe NBC

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: NBC News Studios, Blumhouse Television, Big Picture Co.

Distribuitor: NBC

Țara: SUA

Este serialul The Thing About Pam pe Netflix

Din păcate serialul The Thing About Pam încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Thing About Pam

Bazat pe uciderea lui Betsy Faria din 2011, care a dus la condamnarea soțului ei, Russ, deși acesta a insistat mereu că nu el a ucis-o. Această crimă brutală a declanșat un lanț de evenimente care ar expune o schemă diabolică care o implică profund pe Pam Hupp.



Trailerul filmului serial The Thing About Pam 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii