Header Ads Widget

THE PREY: Legend of Karnoctus (Film acțiune sf 2022)Trailer și Detalii

Film de acțiune sf online "THE PREY: Legend of Karnoctus" 2022 cu actorii Danny Trejo, Adrian Paul și Nick Chinlund. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "THE PREY: Legend of Karnoctus".


Despre filmul THE PREY: Legend of Karnoctus

THE PREY: Legend of Karnoctus este un film de acțiune și thriller ștințifico-fantastic american din 2022, regizat de Cire Hensman și Matthew Hensman după un scenariu scris de Gustavo Sainz de la Peña și Matthew Hensman. În film, un ploton de soldați americani sunt prinși într-o peșteră de către talibani. În timp ce încearcă să găsească o iețire din labirintul de tuneluri, soldații sunt vânați de o creatură malefică. În rolurile principale îi găsim pe actorii Danny Trejo, Adrian Paul, Nick Chinlund, Kevin Grevioux, Fahim Fazli, Essam Ferris, Cleveland Berto, Cleo Anthony și Masika Kalysha.


Filmul american "THE PREY: Legend of Karnoctus" este produs de companiile Lennexe Films, Mano a Mano Films, Chu Media, Cinematicrex Productions și Mano a Mano Films, și va fi lansat în cinematografele din America pe data de 4 iunie 2022 de către Lennexe Studios.


Sinopsis la filmul THE PREY: Legend of Karnoctus

Un pluton de soldați americani din Afganistan care caută talibani sunt prinși într-o peșteră și sunt vânați de o creatură mortală.





Distribuție Actori în filmul THE PREY: Legend of Karnoctus

Danny Trejo, Adrian Paul, Nick Chinlund, Kevin Grevioux, Fahim Fazli, Essam Ferris, Cleveland Berto, Cleo Anthony, Masika Kalysha, Reka Rene, Benny Mora, Anoop Simon, Justin Arnold, Ryan McIntyre, Matt Musgrove, Juan Feldman, Miles Cooper, John David Gregory, Jacob Charlot

Regizor
Cire Hensman, Matthew Hensman

Scenarist
Matthew Hensman, Gustavo Sainz de la Peña

Genul filmului
Acțiune, SF, Thriller, Filme 2022, Filme acțiune 2022

Data de lansare
4 Iunie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
THE PREY: Legend of Karnoctus titlul original

Este filmul THE PREY: Legend of Karnoctus pe HBO Max

Din păcate filmul THE PREY: Legend of Karnoctus încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul THE PREY: Legend of Karnoctus pe Netflix?

Din păcate filmul THE PREY: Legend of Karnoctus încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului THE PREY: Legend of Karnoctus

Un pluton de soldați americani este prins într-o ambuscadă de talibani și rămân prinși într-o peșteră din Afganistan. În timp ce trec prin labirintul de tuneluri pentru a găsi o ieșire, sunt vânați de o creatură mortală pe care localnicii o numesc Karnoctus! Prădătorii au devenit acum Prada!


Trailer la filmul "The Hyperions / THE PREY: Legend of Karnoctus" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii